2013. május 16., csütörtök

Ünnepi Könyvhét- Várható megjelenések 3.

Tericum Kiadó


Matt Rees: Mozart utolsó áriája

"Vajon sejt-e valamit Nannerl Mozart, amikor öccse halálhírére Bécsbe utazik? Betegség gyötörte-e Wolfgangot vagy gyilkosság áldozata lett? Milyen titkokat rejt Mozart utolsó operája, "A varázsfuvola"? Az olvasó a zseniális zeneszerző életének utolsó éveibe és rejtélyes halálának körülményeibe nyer betekintést."



C. W. Gortner: A királynő esküje

""Senki sem gondolta volna, hogy nagy tettekre születtem." Így kezdődik C. W. Gortner, "Az utolsó királynő" és a "Medici Katalin vallomásai" népszerű szerzőjének legújabb regénye. Ezúttal Kasztíliai Izabella, a középkor egyik legbefolyásosabb királynőjének történetét beszéli el."



Irina Muravjova: Az angyal napja

"A kortárs írónő regénye a nagy orosz klasszikusok és Ulickaja egyedi prózájának hagyományait követi. Három főszereplőn keresztül az orosz emigránsok sorsát mutatja be különböző korokban: a 30-as évek sztálini Oroszországában, az 50-es évek Párizsában és napjainkban."



Victoria Cosford: Szerelemről és egyéb finomságokról

"Vicky Toszkánába utazik, hogy elsajátítsa az olasz nyelvet és megmerítkezzen az olasz kultúrában. Ám nem sokat időzik a nyelviskolában, inkább szerelmével, Gianfrancóval tölti az idejét, aki mellett megtanulja az olasz élet derűs és árnyas oldalait. Szórakoztató, nyári olvasmány."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése