2013. május 5., vasárnap

In My Mailbox (14).- A postás mindig kétszer csenget

Mi is az az In My Mailbox?: Ez az esemény Kristi blogjáról indult. A résztvevő bloggerek hetente, havonta -kinek, hogy- beszámolnak egy-egy bejegyzésben arról, hogy az adott héten/hónapban milyen könyveket vettek, kaptak recenzióra, kölcsön, cseréltek, kölcsönöztek a könyvtárból, stb. Majd pedig linkelik a bejegyzésüket Kristi aktuális bejegyzéséhez.


Mikre tettem szert áprilisban?
A könyvtárat ebben a hónapban se hagyhattam ki, muszáj volt 2X is az utamat arra felé vinnem. ;o) De tartottam magamat az egyszeri maximum 4 könyvhöz. Így pottyant első körben a kosárba A herceg és én (Julia Quinn jó úton halad afelé, hogy megkapja az egyik kedvenc írónőm címet), a Csók, pont jókor (aranyos volt, jobban tetszett, mint a Beastly, de igazán semmi extra), Enigma (nem ájultam el a történettől, ugyanakkor úgy érzem, hogy idővel ki fog forrni az írónő) és a Lord Mackenzie tébolya (csalódás volt). Második körben pedig az Emma lánya (nagyon nehezen sikerült ráhangolódnom, összességében nem tetszett annyira, mint pl. az első rész, de történelmi szempontból mégis a legjobb kötet volt), Jó reggelt, búbánat! (nem tetszett és pont), Meztelenül (röviden: egy nagy semmi, nagyon sok pénzért) és A láthatatlan város, amit jelenleg olvasok.

Két recenziós kötetet is kaptam. A Pokoli szolgálat előolvasás volt és tetszett. Sőt, jobb lett, mint amire számítottam. A szirén pedig pozitív csalódás. A sok Szürke utánzat után nem vártam tőle sokat, durvább is volt, de mégis nagyon jól hozta össze az írónő, újat tudott alkotni.
Vásárolni is vásároltam. Beszereztem az Örökkét, mert egyszerűen nem tudtam tovább várni, nem is bántam meg, csak azt sajnálom, hogy vége. :o( Aztán elcsábultam a Miss Miranda Cheever titkos naplójára is, de ezt se bántam meg. Mondom én, hogy azt írónő jó úton halad a kedvencemmé válás útján. ;o) A Buja éjszakákat már egy kicsit sajnálom, de akciósan fogtam ki, így végülis annyira nem kár érte.

Tervek májusra? Nincsenek, de sose lehet tudni. ;o)

3 megjegyzés:

  1. Szia! :)) Díjat kaptál tőlem! :)
    http://heavenforthebooks.blogspot.hu/2013/05/dijat-kaptam.html

    VálaszTörlés
  2. 500 ftért megvettem a Buja éjszakákat, kíváncsi leszek rá :) A másik részt, nálad olvastam, hogy nem volt jó, a molyon is rosszabb az értékelése mint ennek. Hát kíváncsi leszek :D

    VálaszTörlés
  3. ColourfulFantasy: köszi. :o)

    zakkant: én 800-ért vettem. ;o)
    És igen, ez a rész jobb, mint az első, de azért sokat ne várj tőle, inkább csak erotikát.

    VálaszTörlés