2017. október 7., szombat

Szeptemberi összefoglaló

Forrás
Itt van az ősz, itt van újra. ... És annyira nem vagyok boldog tőle. Mármint szeretem ezt az évszakot egészen addig, amíg elég csak egy melegebb pulcsiban kimenni az utcára, amíg a levelek színesbe borulnak a fákon, de nem hullanak még le, amíg nem esik az eső és nem lesz minden csupa sár, amíg süt a Nap és nem borul minden szürkeségbe, amíg nem terjed az influenza és amíg nem kell fűteni. Na de most valahogy nem tudom a szépségét látni benne annak ellenére sem, hogy eddig még viszonylag jó idő van. Csak arra tudok gondolni, hogy ne essen az eső, mert naponta 2X ki kell vinnem a Kicsit (vinni a Nagyot az iskolába és érte menni, egy-egy ilyen alkalom pedig 40 perc), ne legyen hideg, mert mindig gondban vagyok hogy öltöztessem fel és amúgy is, nem akarok még fűtésszámlát fizetni. Nagyon nyavajgós lennék most? Lehet. :)

3 gondolat, ami szeptemberben történt velem

  1. Két hónapos lett a Kicsi és 8 éves 8 hónapos a Nagy.
  2. Kimondottan sok könyvet tudtam elolvasni a hónapban -hetet-, szóval a Kicsi mellett egyenlőre úgy ahogy, de van még időm olvasgatni, aminek nagyon örülök.
  3. Éjszaka már csak 2X kell fel a Pöttöm, tán ennek is köszönhető, hogy annyira már nem vagyok fáradt és ahelyett, hogy a nappali alvásaikor én is kidőlnék, tudok olvasni, blogolni.

TOP3 könyv, amit a hónapban olvastam

A hónapban 7 könyv olvasását fejeztem be. Nem is volt olyan könnyű most 3-at kiemelnem, mert több is tetszett, végül a molyos értékeléseimet vettem figyelembe, hogy melyekre adtam meg az 5 csillagot. Íme:
Rachel Gibson: Szerelmi katasztrófák
Allison Pataki: Sissi – A birodalom úrnője
Tabitha Suzuma: Forbidden – Kimondhatatlan

Blogélet a hónapban 

A hónapban 7 könyvről írtam -és micsoda véletlen, hetet is sikerült elolvasnom- és ebből 3 volt gyermekirodalom.
Azok közül a könyves bejegyzések közül, melyeket szeptemberben tettem közzé, a legolvasottabb A ​papírmágus volt, de ha a blogon levő összes bejegyzést nézzük akkor a legtöbben a 2016-os Lenn, a nyúl üregébenre voltatok kíváncsiak, ami nyilván azért is volt, mert meghalt Hefner. (Legalábbis aznap ugrott meg nagyon a látogatottsága, amikor bejelentették a halálát.)
A legtöbben érthetően itthonról tévedtetek az oldalra, a második helyen Ukrajna, a harmadikon pedig az USA áll.
Nyereményjáték is volt a hónapban, mely során 1 példányt lehetett nyerni a Több mint egy könyvből.

3 gondolat, amit októbertől remélek

  1. Legalább 7 könyv elolvasását, mint szeptemberben.
  2. Jó időt, lehetőleg kevés fűtést.
  3. Lehetőleg ússzuk meg a nagyjából ilyenkor kezdődő náthás szezont.

3 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés