2010. szeptember 24., péntek

Nicole Jordan: A szerelem foglyai

"Marcus Pierce, a veszedelmesen jóképű, nőfaló hírében álló arisztokrata a grófi címmel együtt megörökli Arabella Loring és két húga gyámságát, és azon nyomban közli velük, hogy szándékában áll gazdagon kiházasítani őket. De a gyönyörűséges és makrancos Arabella már első találkozásuk alkalmával mélyen erotikus feszültséget kelt Marcusban. Szenvedélyes pengeváltásuk után Marcus úgy dönt, hogy mindenáron megszerzi ezt a gyönyörű és tűzről pattant teremtést. Arabella, akinek egyszer már összetörték a szívét, örökre lemondott a férfiakról és a házasságról. Csupán arra vágyik, hogy háborítatlanul vezethesse az ifjú hölgyek számára létesített iskoláját. Ám mégis elfogadja Marcus vakmerő kihívását: ha a gróf el tudja csavarni a fejét két hét alatt, akkor a felesége lesz. Ha azonban képes ellenállni a férfi csábítási kísérleteinek, ő és a húgai végleg elnyerik függetlenségüket. És ezzel kezdetét veszi az erotikus fordulatokban gazdag szerelmi csatározás."



Ha igazán romantikus történetre vágysz, ami a XIX. sz. elején játszódik: habos-babos ruhák, lovas üldözések, elfojtott vágyak, csatározások, és persze perzselő szenvedély, akkor jó választás Nicole Jordan Szerelmi csatározások sorozatának első kötete.

Könnyed, nagyon finoman megírt szenvedélyes történet. Észre sem veszed, csak úgy peregnek az ujjaid között az oldalak.

Marcus Pierce gróf, 3 eladósorba került fiatal nő gyámja lesz. Ez nem tölti el nagy örömmel, mivel ő maga is menekül a lányuknak férjet kereső anyukák elől, de nincs mit tennie. Feltett szándéka, hogy férjhez adja a lányokat. Aztán találkozik a legidősebb lánnyal, Arabella-val és teljesen a nő hatása alá kerül, megkéri a kezét. A testvérek nem akarnak férjhez menni, ezért Arabella és a gróf fogadást köt. Amennyiben 2 hét alatt a grófnak nem sikerül Arabellát rávenni a házasságra, lemond a gyámságról és a lányok szabadok lesznek. Marcus mindent bevet. ;o)

A könyv igazán romantikus és szenvedélyes. És azért már sejteni lehet, hogy a másik 2 testvérnek valami köze lesz majd Marcus 2 megrögzötten házasságkerülő barátjához. ;o)

A sorozatról annyit, hogy eredetileg trilógiának indult, amiben minden egyes részben a 3 lánytestvér közül az egyiknek a szerelembe esése lett volna téma. Ez a 3 kötet létre is jött, To Pleasure A Lady (A szerelem foglyai), To Bed A Beauty (magyarul várhatóan november 20-án fog megjelenni a Victoria Kiadó gondozásában Beteljesült vágyak c.-mel), To Seduce A Bride c.-mel, majd még megszületett 3 másik könyv is, ami kapcsolódik a testvérekhez. Azokban egy-egy ismerősük szerelméről van szó.

Tartalom: 4
Megjelenés: 2010/2008
Eredeti cím: To Pleasure A Lady

A könyvet köszönöm a Victoria Kiadónak.

Nicole Jordan 1954-ben született Oklahama-ban.
Történelmi romantikus regényei vezették már a New York Times, USA Today, Waldenbooks és az Amazon.com best-seller listáját.
Hivatalos oldala: http://www.nicolejordanauthor.com/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése