2010. szeptember 22., szerda

Holly Hill: Luxusnyalánkság

"Te meddig mennél el?
Holly Hill jómódú barátja kérésére hagyta ott a munkáját, a szakítás után azonban nehéz helyzetbe került. Miután hat hétig szenvedett pizsamában a szerelmi csalódás miatt, egy barátja azt tanácsolta neki, legyen nyitottabb a karrierválasztás tekintetében. Holly ekkor hirdetést adott fel az interneten, amelyben őt kitartó szeretőt keresett. Elsöprő mennyiségű válaszlevelet kapott különböző férfiaktól, akik közül a legtöbben nős emberek voltak, de a feleségüknek már elment a kedve a szextő
Holly számtalan férvivel találkozott, mire kiválasztotta számára megfelelő partnert. Szinte napi gyakorisággal jegyezte fel különleges élményeit nem csak a férfiakról, hanem arról is, amit megtudott a házasság intézményéről, a férfiak vágyairól."



Nem is tudom mit írjak erről a könyvről, azon kívül, mennyire provokatív. ...
Örültem, amikor szembesétált velem a könyvtárban, mert én szeretem a forró történeteket, és ezt ígérte a tartalma. Nos, tény és való, hogy forrónak forró volt, bár inkább valami "tankönyvféleség" módján ecsetelte, mit hogyan kéne csinálni. Nem is ezzel volt problémám, hanem magával a főszereplővel/írónővel.

Holly Hill a saját tapasztalatai alapján írta meg a könyvet, természetesen a neveket megváltoztatva.
Igazából valahol elismerésem neki, hogy ország-világ előtt vállalja a képeivel, hogy nem kevés pénzért cserébe szexuális szolgáltatást nyújtott férfiaknak és a tapasztalatait még ilyen formában nyilvánosságra is hozta.
Szex bőven volt a történetben, de akkor mi is zavart?

Holly 39 éves, pszichológusként végzett, de otthagyta a munkáját, amikor egy nős férfi szeretője lett, aki eltartotta őt. Ahogy gondolom a legtöbb esetben lenni szokott, a férfi egy idő után szakított vele, ő pedig úgy gondolta, hogy jelenleg neki ez a "munka" a legmegfelelőbb.
Hirdetéseket adott fel az interneten, hogy heti 1000 dollárért cserébe, valakinek a szeretője lenne. (ez kb. olyan 207.000 Ft-nak felel meg.) Javára legyen írva, 1 állandó partnere volt, nem pedig ágyból-ágyba mászkált.
A problémám: Hollynak szent meggyőződése volt, hogy azzal, hogy lefekszik egy nős férfival, segít a házasságán, és így jobbá teszi a kapcsolatát a feleségével. Ekkor baromságot én még nem hallottam! És egy pszichológusról van szó! Milyen "király" is lenne, ha pl. a szexuálpszichológus a gyakorlatban is segítené a párok kapcsolatát. :oS Tuti vagy nagyon sokan keresnék meg őket, vagy nagyon kevesen. Hogy gondolhatja bárki is, hogyha lefekszik egy nő férjével, azzal jobbá teszi a házasságukat? Nem gondolt arra, mi lesz ha kiderül, milyen megalázó, fájdalmas lehet a másik félnek? Szóval ezen totál ledöbbentem. Ez nekem nem vall egy értelmes nő logikájára, mert ugyebár többször hangoztatta, hogy ő mennyire értelmes.
Az, hogy 39 évesen valaki így viselkedjen. (nagy levegőkifújás) ... Ha huszonéves lenne, akkor még azt mondom, akkor sem értem, de tán elfogadhatóbb, na de 39 évesen! Mikor anyukám 39 éves volt, volt egy majdnem 20 éves lánya már.
Egyszerűen gáz az egész történet.

Kíváncsiságból beírtam a keresőbe, hogy "gáláns férfi", ugyanis Holly is ezzel a keresőkifejezéssel keresgetett az elején, erre összetört az álomvilágom. Sok fiatal nő keres itthon is, ilyen kapcsolatot. A metróra várva néztem a fiatal nőket, és azon agyaltam, vajon ki élhet ilyen "munkából". Tudom, dilis vagyok. ...

A könyv rettentően provokatív. Leginkább Havas Henrik Méhkirálynő c. könyvéhez tudnám hasonlítani., bár az jobban tetszett azért.

Tartalom: 2
Megjelenés: 2008/2007
Eredeti cím: Sugarbabe

Amúgy most egyben, vagy külön van a cím? Mert pl. az én borítómon egyben, de van ahol külön láttam. Pl. a fenti képen is.

3 megjegyzés:

  1. Nekem nem tetszett Holly karaktere, bár a humorával nem volt bajom pl. Néha sikerült mosolyognom, de a sztori nem nyerte el a tetszésemet :) Én 2-est adtam rá, mert untam a sok vacilálást és Holly érdekes hozzáállást.

    VálaszTörlés
  2. Nekem tetszett a könyv és sajnos az a tapasztalatom, hogy nagyon is van realitásalapja...sőt..tapasztalatból tudom milyen, amikor már péniszkilométereket teszel meg és egy félrelépés igenis megmenthet egy kapcsolatot, mindkét fél részéről...a szerelem és a szex nem egy és ugyanaz,főleg nem a férfiaknak. és ha spirituális könyveket is olvastok, nem egy neves "tanítótól" hallhattátok már, h az igazi szerelem nem birtokol és nincs annál fennköltebb, mikor a legnemesebb módon mindennel együtt elfogadod a másikat. ennél őszintébb nincs. és úgy is ezt mondom, hogy voltam a megcsalt, megalázott fél és pontosan tudom, milyen érzés...

    VálaszTörlés
  3. zakkant: megértelek.

    Peepee: számomra a szerelem és a szex ugyanaz. Nem tudom elképzelni, hogy olyasvalakivel bújjak ágyba, akit nem szeretek. De azt se tudom elképzelni, hogy engedném a Páromat mással lefeküdni. És ez nem a birtoklás miatt van. Ha valakivel együtt vagyok, akkor nem kell senki más.
    Tisztában vagyok azzal, hogy van akiknek a szerelem és a szex két külön dolog, de számomra nem.
    Meg amúgy is, a megcsalás hogy tudna segíteni egy párkapcsolaton?

    VálaszTörlés