Follow Us @nikikonyvesem

2010. december 15., szerda

És akkor én itt elvesztem, kedves Jézuska!

Kihagyhatatlan akció a Kelly-nél, mármint annak, aki szereti az ilyen könyveket. És most még az ajándékkönyvek is jók hozzá, hurrá!
Úgyhogy végem van, rendelés leadva. :o) Eddig bírtam a karácsonyi könyvakciókat, de ezennel vége, fogadom. ;oP (Tényleg!)

19 megjegyzés:

Mónika írta...

Azta, te eddig bírtad? :D Én mostanában nagyon túlköltekeztem.
Persze most is éppen itt ülök a gép előtt, és azon gondolkodom, hogy érdemes lenne meglepnem magam karácsonyra egy könyvvel. Vagy kettővel? ;) Jajjjj, olyan nehéz választani.

Niki írta...

Erős voltam. :o) Csak másoknak vettem könyvet (na jó, becsúszott 1, de az nagyon akciós volt, nem hagyhattam ott.) Na de persze mindegyik jó kis akciónál vérzett a szívem, de a szent cél érdekében erős voltam. (Eddig.)

elhaym írta...

Miket rendeltél? :)

Niki írta...

Ki nem találnád. :oD
http://kellykiado.hu/konyvek/alom-es-valosag-tunderkronikak-2.html
http://kellykiado.hu/konyvek/fogadj-ram.html
Ez pedig az ajándék könyv. :o)
http://kellykiado.hu/konyvek/keseru-ebredes-tunderkronikak-1.html

sajtosrolo írta...

Én meg most állítottam le magam, már a Karácsonyt is kimerítettem, mint indokot.. a Tündérkrónikára én is kíváncsi vagyok, de nem tudom, mikor fog sor kerülni rá.

Niki írta...

Majd kölcsön adom. ;o) De a Búcsú Liverpooltól-t se felejtsd el. ;o)

Mónika írta...

Tegnap addig törtem a fejem, hogy egy vagy két könyvvel lepjem-e meg magam, hogy naná, hogy kettő lett. :) Ezen anyukám már meg sem lepődött, csak hatalmas mosollyal közölte, hogy ő tudta, hogy az lesz a vége, hogy mind a kettő megy kosárba. ;)
Egyébként a Könyvmolyképzős könyveken gondolkodtam, és a Wings-t + Rubinvöröst választottam, ezeket szívesen kölcsönadom majd,ha valamelyik érdekel. :)

Niki írta...

Én meg azon agyaltam, melyik is legyen az "ajándék" könyvem. A 2 Tündérkrónikában biztos voltam (úgy dicsérted te is), de a 3.-ban már nem. Mindenhol utánaolvastam azoknak, amik tetszettek, hogy jól döntsek (hatalmas felelősség ám), végül a Fogadj rám! mellett döntöttem. Dicsérték, be is választottam a 2011-es listámban, kíváncsi vagyok rá, még semmit se olvastam az írónőtől. Bár, az Isten hozott Kísértésben moly-os cserének köszönhetően már vár rám.;o)

De szuper! Ez olyan, mintha az én karácsonyi ajándékom is lenne. :oD Na, szavadon foglak majd, ha elolvastad őket, aztán te is válogatsz majd nálam. ;o)

sajtosrolo írta...

Niki: Köszi, de biztos bekerülnek majd könyvtárba is.:) A Búcsú Liverpooltól pedig nincs elfelejtve, sőt, alig várom, hogy elkezdjem.:)

Niki írta...

:o) Kész mozgalmat indítottam. :oD

sajtosrolo írta...

hehe :))

elhaym írta...

Niki: :) Jó könyveket választottál.

Niki írta...

Ugye? ;o) Ma meg is érkeztek, de erős voltam, még csak beléjük se lapoztam, eltettem a Jézuskának.

elhaym írta...

Én nem lettem volna ilyen erős. :) Sóvárgásól is elolvastam már 50 oldalt, innen viszont már pénteken folytatom. :)

Niki írta...

Pedig nagyon kíváncsi vagyok, de úgy voltam vele, hogy előbb be kell fejeznem amiket most olvasok, mert ha neki kezdek, akkor végem van. :o)
Na és eddig milyen a Sóvárgás?

elhaym írta...

Nem rossz, de az FTT sorozathoz képest még gyengébb.

Niki írta...

Biztos majd belelendül az írónő. ;o)

elhaym írta...

Biztos. :) Ismerőseim eddig csak jókat írtak a 2. részről.

Niki írta...

:o) Akkor van remény.