2013. november 21., csütörtök

Új sorozat magyarul: Marked Men

A sorozat: Marked Men

Könyv #1: Rule | Műfaj: NA
Itthon Kiadja: Ulpius-ház Könyvkiadó | Megjelent
ITT írtam róla

"Shaw Landon attól a pillanattól fogva szerelmes Rule Archerbe, hogy meglátta őt.
A lányt nem taszítják piercingjei, tetoválásai és vad természete. Noha tisztában van vele, hogy Rule nem hozzá való, szívének nem tud parancsolni.
Rule tökéletes ellentéte mindannak, amit Shaw, a tiszta lelkű orvostanhallgató képvisel.
Egy olyan fenegyereknek, mint Rule Archer, Shaw Landon egy beképzelt királykisasszony – és nem utolsó sorban halott ikertestvére ex-barátnője. A lány mások szabályai szerint él, Rule csakis a saját feje után megy. Nincs ideje a Shaw-féle jóravaló, rendes lányokra, még akkor sem, ha ő az egyetlen, aki igazán ismeri őt.
De a rövid szoknya, a túl sok pohár születésnapi koktél és a megvallott titkok egy olyan estéhez vezetnek, melyet egyikük sem tud feledni.
A párnak most azzal a nehézséggel kell szembenéznie, hogy egy olyan lány, mint Shaw és egy olyan fiú, mint Rule hogy tudnak együtt maradni anélkül, hogy tönkretennék szerelmüket, vagy ami még rosszabb… egymást."

A sorozatról:


A sorozat első része a Rule, 2012-ben jelent meg, e-book formátumban. A kötetek a barátairól ill. a bátyjáról szólnak. A Jet (R. barátja) 2013-ban jelent meg, a Rome (R. bátyja) és a Nash (R. lakótársa és barátja) 2014-ben fog.
A sorozat külföldön kedvező fogadtatást kapott, jelenleg 4 egész fölött van az értékelésük a Goodreads alapján.

A szerző:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése