2013. november 23., szombat

Karácsonyi nyereményjáték 1.: Abbi Glines- Ha az enyém lennél

Akik figyelemmel követik a blog Facebook oldalát, tegnap megtudhatták, hogy nyereményjáték várható az oldalon, méghozzá két könyvért. Most az első veszi kezdetét.
A Maxim Könyvkiadó jóvoltából nyereményjátékot hirdetek Abbi Glines: Ha az enyém lennél c. könyvének 1 példányáért. Hajrá, Karácsonyra odaér! ;o)

"Csábuljon el a vonzás és árulás e forrón sistergő történetétől!
Volt benne valami rosszaság, ami vonzott. Mi ütött belém? Miért akartam annyira vétkezni?
Ashton kezd belefáradni, hogy folyton a jó kislányt kell adnia; alkalmazkodni szülei és barátja, Sawyer Vincent elvárásaihoz. A fiú maga is a tökéletesség élő szobra, a gimnázium bálványozott élsportolója, minden lány álma. Ám amikor elmegy nyaralni a családjával, Ashton szeme megakad udvarlója unokafivérén, Beau-n. Nála szexisebb srácot életében nem látott, és bár a fiú a kisváros rossz hírű fekete báránya, végzetesen vonzódik hozzá.
Beau a testvéreként szereti Sawyert, ezért százszor is meggondolja, mielőtt nyitni merne a tabunak számító Ashton felé. Igyekszik távol tartani magát tőle, noha kölyökkora óta szereti. Amikor Ashton fel akarja eleveníteni a gyerekkori barátságot Sawyer távollétében, Beau tudja, hogy nemet kellene mondania.
Egyikük sem szeretne fájdalmat okozni Sawyernek, ám minél inkább igyekeznek kerülni egymást, annál hevesebb lesz a vonzalmuk. Aminek egyre nehezebb ellenállni..."

a Rafflecopter giveaway

Játékszabályok:
  • A nyereményjátékban csak a 14. életévét betöltött személy vehet részt!
  • Csak magyarországi postacímre postázom a nyereményt, határon túlra, nem!
  • A sorsolás után e-mailben megkeresem a nyertest, de amennyiben 14 napon belül nem reagál a megkeresésemre, új sorsolást hajtok végre!
  • A nyertest nevét egy bejegyzésben itt is közzéteszem!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése