2013. november 27., szerda

Mi is lesz az a "Margóra"?

Az utóbbi időben szép lassan azon kaptam magamat, hogy egyre több könyvről szóló bejegyzésem marad piszkozatban, mert egyszerűen pár sornál több ihlet, nem jön velük kapcsolatban, így meg nem akartam publikálni őket. Viszont e-mailben kaptam több megkeresést is, hogy "figyi már, láttam a molyon, hogy X ideje elolvastad ezt a könyvet, mikor fogsz már róla írni?", én pedig emiatt egyre kellemetlenebbül érzem magamat. Mert vannak, akik kíváncsian várják, és csak nem jönnek ezek az értékelések.
Így úgy döntöttem, nem agyalok tovább a rövid szöszökön, mostantól kezdve változást eszközölök az oldalon.

Ha egy könyvvel kapcsolatban nem jönnek a gondolatok, pár sornál több ihletem nem támad vele kapcsolatban, akkor nem fogok agyalni a publikálásán, vagy épp a nem publikálásán. Közzétételre kerül akár pár sorral is, viszont már a címéből sejthető lesz, hogy ne hosszú bejegyzésre számítsatok. Ugyanis ezeket a "Margóra" címmel fogom megkülönböztetni. Így ráklikkelve a címre, már előre tudni fogjátok, hogy ne várjatok hosszú szöszt, csak pár sorosat. Hamarosan jövök is az első ilyen bejegyzéssel, hogy lássátok, mire is gondoltam. ;o)

Természetesen, ettől függetlenül ugyanúgy lesznek hosszabb, bővebb bejegyzések -végülis igazából erre törekszem-, de azért benne van a pakliban, hogy egy-egy könyv különösebben nem mozgat meg, vagy ha mégis, ettől függetlenül nem tudok róla bővebben írni. És mivel a blog, egyfelől egy adatbázis nekem azokról a könyvekről, melyeket olvastam, így szeretnék minden olvasottról írni, akár hosszan, akár röviden.
Így mostantól, erre a változtatásra számítsatok! ;o)
_____________
illusztráció forrása

4 megjegyzés:

  1. Nekem is sok ilyen könyvem van, amik már hónapok óta állak piszkozatban, mert nem tudok, nem akarok róla sokat írni. A rövid könyvismertetőkkel sincs baj :) én azokat is szívesen fogom olvasni!

    VálaszTörlés
  2. Írj rövid szöszt, szeretem azokat is :-))

    VálaszTörlés
  3. @zakkant: Szerintem is megvan a maga "szépsége" a rövidebb, és a hosszabb posztoknak is. Sőt, jobban belegondolva, tán a mai rohanó világban, jobban elolvas más is egy rövidebb posztot, mint egy nagyon hosszú elemzést. Ugyanakkor persze, a hosszabban meg az a jó, hogy több mindenre kitér a blogger, többet tud visszaadni az olvasmányból és saját magából is. :o)

    VálaszTörlés