2013. november 29., péntek

Kresley Cole: Szeress, ha tudsz!

MacCarrick fivérek- trilógia #3

Nagyon kíváncsi voltam a trilógia befejező kötetére, mert az előző részek alapján, Ethan karaktere eléggé felkeltette az érdeklődésemet. Ő lenne a testvérek közül az a morcos skót, akinek az arcát hatalmas sebhely csúfítja el, a nők pedig menekülnek előle a láttára. Mint amolyan Szörnyeteg, A szépség és szörnyetegből. Kíváncsi voltam arra, milyen lesz az a nő, aki végre meglátja a pasiban rejlő szépséget, és nem fog leragadni az arcát csúfító sebhelynél. Milyen lesz majd ez a nő? Ki lesz? Hogy fognak megismerkedni? És egyáltalán milyen lesz a kapcsolatuk?

Nem számítottam arra, hogy Cole úgy fogja a szálakat keverni, ahogy. Mármint hogy ez a valaki nem más lesz, mint annak a férfinak a lánya, akinek a sebhelyet köszönheti, aki megváltoztatta ezzel az egész életét. Mert hát előtte a férfi élte aktívan az életét, nők ágyából nők ágyába ugrott át, bolondultak érte. Aztán egyszer csak ennek vége szakadt, és a már nem borultak a lábai elé, hanem szörnyülködve menekültek előle. Nyilván ez megkeményítette és bosszúra ösztönözte. A bosszú pedig édes tud lenni, és még édesebb, ha azon tud bosszút állni, aki mindezt okozta neki. Egészen pontosan nem azon, de a lényeg, hogy köze legyen hozzá.
Igen ám, de az érzelmek közbeszólnak. ...

A történetet elejétől a végéig fűtötte a szenvedély. Egyszerre volt romantikus, ugyanakkor nagyon szenvedélyes, erotikus is.
Ez a kötet lett a kedvencem a trilógiából! Ez tűnik a legjobban összerakottnak, a legjobban kidolgozottnak. Akik olvasták az előző részeket, ki ne hagyják! Akik pedig szeretik a műfajt, de még nem kezdtek neki a trilógiának, sürgősen pótolják, mert a MacCarrick fivérek-trilógia jó. ;o)
_______________
Eredeti címe: If You Deceive (2007.)
Kiadta: Ulpius-ház Könyvkiadó (2013.)
Oldalszám: 474
Sorozat: MacCarrick fivérek-trilógia #3
Kresley Cole: Szeress, ha mersz!
  Kresley Cole: Szeress, ha akarsz!
Ára: 3499
Forrás: könyvtár
Értékelésem:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése