2013. január 23., szerda

"Waiting On" Wednesday (39.)- Várólistára ...

Mi is az a "Waiting On" Wednesday"?: amolyan várható megjelenéses rovat, amit Jill hozott létre a blogjában. Minden héten 1 könyvet mutatnak be a bloggerek, amit valamiért várnak, miért, mikorra várható, stb., majd a bejegyzés linkelése Jill aktuális blogbejegyzéséhez.

Bár még a Yorkshire puding Klubot se olvastam az írónőtől, de már az újabb magyarul megjelenő történetére is kíváncsi vagyok. Legalábbis a fülszövege alapján. A kérdés már csak az, hogy vajon mikor fog megjelenni.

Milly Johnson: 
Madarak és méhek 
Várható megjelenése: 2013.
Kiadja: Ulpius-ház Könyvkiadó
Ára: 3499
"Stevie Honeywellt, a romantikus regényírót és egyedülálló anyát alig pár hét választja el a menyegzőjétől, amikor Matthew, a vőlegénye kereket old Jo MacLeannel, Stevie igéző barátnőjével. Stevie azonban érti a módját, miként szerezze vissza elcsábult szerelmét. Őrült edzésbe és fogyókúrába fog, s kétsége sincs a felől, hogy kapcsolatuk hamarosan ismét édes lesz, mint a méz.
Adam MacLean ugyancsak eltökéli, hogy visszahódítja szíve hölgyét. Csupán rá kell vennie Stevie-t, szövetkezzen vele furfangos tervében. Bár e kilátás egyiküket sem villanyozza fel igazán – mindketten a másikat okolják partnerük elvesztéséért –, Stevie szükség törvényt bont alapon kötélnek áll, amikor önfejlesztési stratégiája csúnyán csődöt mond.
Így esik, hogy a két párocska, mint valami skót néptáncban, párt cserél. A nagy kérdés csak az, kivel ropják majd éppen, amikor a zene elhallgat."

3 megjegyzés:

  1. Vasárnap pont azon gondolkodtam, hogy erről vagy egy másik várólistás könyvemről írjak-e, aztán végül a másik mellett döntöttem, gondoltam, ezt majd inkább ezen a héten. De így lehet, hogy nekiállok másikat keresni :)

    A Yorkshire puding klubot én sem olvastam még, de már itt figyel a polcomon. :)

    VálaszTörlés
  2. @Leonine: Attól még, hogy a WOW-ben erről a könyvről írtam, miért ne írhatnál te is? :o) A cél az, hogy az olvasók figyelmébe ajánljuk az adott könyvet és kétlem, hogy csak azok olvasnának téged, akik engem is. :o) Meg amúgy, mindenki arról ír, amiről akar. :oP

    VálaszTörlés
  3. @Niki
    Ez csak az én "heppem" volt, hogy ha már írtál róla, akkor nem pont ezen a héten hozom elő én is, inkább tartogatom a jövő hétre.

    VálaszTörlés