2012. november 29., csütörtök

"Waiting On" Wednesday (34.)- Várólistára ...

Mi is az a "Waiting On" Wednesday"?: amolyan várható megjelenéses rovat, amit Jill hozott létre a blogjában. Minden héten 1 könyvet mutatnak be a bloggerek, amit valamiért várnak, miért, mikorra várható, stb., majd a bejegyzés linkelése Jill aktuális blogbejegyzéséhez.

Tudom, hogy nem Szerda van, de kiment a fejemből. ;o)
...
Hamarosan jön J. R. Ward Bukott angyalok sorozatának 3. része, ami már csak a borítója miatt is figyelemfelkeltő. ;o) Igaz, hogy elég rég olvastam utoljára az írónőtől -már fogalmam sincs hol hagytam abba az FTT sorozatát-, de erre a könyvére fáj a fogam. És nem, nem csak a borítója miatt. :oP
J. R. Ward: Irigység 
Várható megjelenése: dec. 3.
Kiadja: Ulpius-ház Könyvkiadó
Ára: 3999
"Egy sorozatgyilkos fiaként a gyilkossági nyomozó, ifjabb Thomas DelVecchio a gonosz árnyékában nőtt fel. Most állampolgári kötelesség és vak gyűlölet között egyensúlyozva vezekel apja bűneiért, miközben saját démonaival harcol. Veck megfigyelésével Sophia Reillyt, a belső ellenőrzés hadnagyát bízzák meg, aki nem csupán szakmailag, de magánemberként is érdeklődik a férfi iránt. Vecket és Sophiát valami más is összeköti... Jim Heron, a titokzatos idegen, aki túl sok választ tud... ám olyan kérdésekre, amelyek halálosak. Amikor Veck és Sophia nyakig merül a jó gonosz ellen vívott harcában, a bukott angyal az egyetlen, aki megmentheti őket az örök kárhozattól."

J. R. Ward új bestsellersorozata a hét főbűnről, szerelemről és szenvedélyről, sikerről és gazdagságról, hatalomról és bosszúról világszerte meghódította a Fekete Tőr Testvériség című sorozat rajongóit.

5 megjegyzés:

  1. Ez a könyv már a 3. része a sorozatnak :)

    VálaszTörlés
  2. 3.? :oO Hű, de lemaradtam én erről a sorozatról! Nem is tudtam, hogy már elindult itthon, azt hittem ezzel fog kezdődni! És mik az első két rész címei? Olvastad őket?
    (és javítok)

    VálaszTörlés
  3. Közben utánaolvastam, szóval a Kapzsiság és a Sóvárgás az első két kötet és ráadásul nem is új sorozatról van szó, mivel 2009-ben jelent meg magyarul az első rész. Arról nem is szólva, hogy a Kapzsiság rémlik, hogy belefutottam már, de úgy látszik totál el voltam tévelyedve. :o)
    Köszi az infót!

    VálaszTörlés
  4. :))
    Az első része nekem is megvan, de még nem olvastam. Már ideje lenne.
    A borítóval kapcsolatban egyetértek. Nekem nagyon-nagyon bejön :)

    VálaszTörlés
  5. A Sóvárgásé is jóóóóóó, de a Kapzsiságé szörnyű. :oS

    VálaszTörlés