2012. november 15., csütörtök

Kiss Adam: Szütyiő

Kiadta: Ulpius-ház Könyvkiadó (2010.)
Oldalszám: 159
Ára: 3499
Forrás: könyvtár
Nem azért írtam könyvet, mert kijöttem a villából, és nem azért, mert most bevallok valamit, esetleg mindent. Nem vagyok író, költő, még csak Havas Henrik sem. Csupán egy humorista, akit rengetegen kerestek meg azzal, hogy látták/hallották a műsort, isteni volt, de szeretnének valami kézzel fogható kissádámot otthonra. Úgy gondoltam, ez a Szütyiő lesz az, amit a kezedben, esetleg válladon tartasz. Jobb, mint egy hűtőmágnes. Ebbe a szütyőbe dobáltam írásaimat, elmélkedéseimet, kalandjaimat, véleményemet, fantáziálásaimat, magamat, hogy Te, kedves olvasó, néző, fiú vagy lány, férfi vagy nő és a többiek kapj, kapjatok egy kiss darabot belőlem. Ami szintén én vagyok. Csak nem színpadon, hanem papíron, Nektek, otthonra. A könyv továbbá azért is született, hogy drága jó Anyukám ezentúl tudjon nekem mit venni karácsonyra, névnapomra! Akik nem tudnak olvasni, még mindig föltehetik a hűtőre!



Szeretem a Showder Klubot, bírom Kiss Ádám humorát is (na meg ITT amúgy is kiderült, hogy lélektársak vagyunk ☺), így kíváncsi voltam a könyvére. Végül szerencsére nem vettem meg, hanem a könyvtárban sétált felém.

3.499 Ft-ért jóval-jóval többet vártam volna. Tény és való, hogy volt benne 1-2 humorosabb iromány, de összességében erőltetett volt. Lehet, hogyha előadva látom az egészet, akkor jobban tetszett volna, de így leírva valahogy nem jött át. Gyenguska próbálkozás. [és pont]

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése