2012. augusztus 22., szerda

"Waiting On" Wednesday (21.)- Várólistára ...

Mi is az a "Waiting On" Wednesday"?: amolyan várható megjelenéses rovat, amit Jill hozott létre a blogjában. Minden héten 1 könyvet mutatnak be a bloggerek, amit valamiért várnak, miért, mikorra várható, stb., majd a bejegyzés linkelése Jill aktuális blogbejegyzéséhez.

Emlékeztek még a Próféciáról szóló bejegyzésemre? Ha nem, akkor ÍME. Hamarosan pedig megjelenik a trilógia 2. része is magyarul.

Eredeti címe: Guardian of the Gate (2010.)
Várható megjelenés: szeptember
Itthon kiadja: Ciceró Könyvstúdió
Oldalszám: 352
Ára: 2.990 Ft
"A tizenhat esztendős Lia Milthrope elszántan kutat a Kulcsok után, hogy végre véget vessen a próféciának, amely generációk óta keseríti családjuk életét. Eközben ikertestvére, Alice tovább csiszolja sötét tudományát, hogy Liát megakadályozza törekvéseiben. Alice mindent képes feladni, csak hogy visszaszerezhesse magának a szerepet, amelyet ikernővére a sors váratlan fordulatával örökölt. S ez nem az egyetlen dolog, amire vágyik. Hiszen Lia kedvese, James immár egyedül maradt… Lia és Alice mindig tudta, hogy a prófécia legközelebbi szövetségeseiket is ellenük fordíthatja. Azt azonban egyikük sem sejtette, mire késztetheti őket az árulás. Hiszen csak egyikük tarthat ki a végsőkig."

Michelle Zink 4 gyermek édesanyja. A Prófécia volt az első regénye, amivel berobbant a sikerlistákra 2009-ben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése