2012. augusztus 17., péntek

Nyerj egy példányt a "Fogadj rám"-ból!

Rég volt már nyereményjáték, de remélem örülni fogtok a mostani könyvnek. ;o)
Az ok pedig amiért ez a bejegyzés megszületett, hogy elérte a blog a

200.000-es látogatottságot.

Köszönöm szépen minden ide tévedőnek, rendszeres vagy épp alkalmi olvasónak és tartsátok meg ezt a jó szokásotokat továbbra is. ;o)
Mit is lehet nyerni? Most újra rákattantam Jennifer Crusie-ra (egy nap alatt befaltam tőle tegnap az "Álmaimban kísértesz"-et, pedig nem is volt olyan hű de jó. Igen, végül a Kellys akció győzött és nem "A szürke ötven árnyalata".), így tőle nyerhettek

1 példányt a "Fogadj rám"-ból.

Nekem anno nagyon tetszett, remélem a nyertesnek is el fogja nyerni majd a tetszését.

"A 33 éves Minerva Dobbst két hónap után kíméletlenül lapátra teszi a barátja, mert a lány nem hajlandó lefeküdni vele. Min dúl-fúl, leginkább azért, mert így húga három hét múlva tartandó esküvőjére kísérő nélkül marad. Így aztán kapóra jön, amikor véletlenül fültanúja lesz, amint ex-pasija fogadást köt egy üzlettársával, hogy az nem tudja Mint ágyba vinni egy hónap alatt. Az illető Calvin Morrisey, aki a nőfaló macsók közül is kitűnik, és mindig nyerésre játszik, ha a női szívek meghódítása a tét. Min hagyja magát felszedni. Hátsó szándék vezérli: ha egy hónapon át az orránál fogva tudja vezetni Calvint, a férfi elveszíti a fogadást, neki viszont lesz kivel mennie húga küszöbön álló lagzijára. Ám az első randi végére lemond a tervről. Amikor elköszönnek egymástól, mindketten remélik, a búcsú örökre szól. Csakhogy a sors más terveket szövöget számukra: Min és Cal képtelenek távol tartani magukat egymástól. Közben előkerül Min féltékeny ex-pasija, Cal elszánt ex-nője, és megjelennek a segítőkész barátok, akik persze mindenbe beleütik az orrukat. Számolatlanul fogy az édes, csokimázas fánk, számtalan szebbnél-szebb nyitott orrú cipő tűnik fel, megismerhetjük a káoszelméletet, és kiderül, hogy a legnagyobb hazárdjáték nem más, mint a szerelem. A New York Times bestseller-listás írónője, Jennifer Cruise előző, nagy sikerű könyve az Isten hozott Kísértésben után az olvasó ismét belefeledkezhet Cruise szeretnivaló és bolondos karaktereinek magával ragadó, egyszerre romantikus, szexi és kacagtató világába." 

A nyereményjáték véget ért, a nyertes nevét ITT találjátok!

*egy kis felelevenítés:
50.000 látogatottság: 2010. április 25.
100.000 látogatottság: 2011. november 19.
150.000 látogatottság: 2012. április 20.

4 megjegyzés: