2014. február 26., szerda

"Waiting On" Wednesday (92.)- Várólistára ...

Mi is az a "Waiting On" Wednesday"?: amolyan várható megjelenéses rovat, amit Jill hozott létre a blogjában. Minden héten 1 könyvet mutatnak be a bloggerek, amit valamiért várnak, miért, mikorra várható, stb., majd a bejegyzés linkelése Jill aktuális blogbejegyzéséhez.

Nem rég fejeztem be Az ajánlatot, amit nagyon szerettem ám olvasni. ;o) Kellemes volt, könnyed, romantikus, aranyos. Hamarosan pedig jön a folytatása!

Várható megjelenése: április 14.
Kiadja: Ulpius-ház Könyvkiadó
"Az Aidan árulását követő hetekben Emma minden tőle telhetőt megtesz, hogy továbblépjen. Figyelmen kívül hagyja a férfi számtalan üzenetét, a virágokat, mert nem biztos benne, hogy szeretné, ha Aidan visszahódítaná. Ám Aidan nem adja fel harc nélkül - legalábbis addig semmiképpen, míg Emma nem engedi, hogy fellebbentse a fátylat a múltjáról, arról az eseményről, amely miatt retteg az elköteleződéstől.
A sors azonban közbeszól: a koraszülés veszélye miatt Emma szigorú ágynyugalomra kényszerül két hétre. Aidan meglepő javaslattal áll elő: mivel be akarja bizonyítani, hogy szereti Emmát és születendő gyermeküket, és kész kötelezettséget vállalni, szabadságot vesz ki, hogy gondoskodhasson a lányról. Emma vonakodva beleegyezik, bár magában megesküszik, hogy távolságtartó lesz.
Noha meghatja Aidan figyelmessége és szeretetteljes gyengédsége, elbizonytalanodik, amikor a sürgősségi osztály orvosa, Alpesh "Pesh" Nadeen udvarolni kezd neki. Peshben megvan minden, amire Emma vágyik egy férfiban: sikeres, stabil, kész megállapodni, vállalni a férj és az apa szerepét. Szeretné elnyerni Emma szívét, ám a lány nem biztos benne, hogy képes nekiadni.
Mert lehetséges, hogy a szíve még mindig azé a férfié, aki összetörte azt - azé, aki oly kétségbeesetten próbálja visszahódítani."

4 megjegyzés:

  1. Nagyon nagy a csend... :( Remélem minden rendben! :)

    VálaszTörlés
  2. @julcsi: Köszönöm Julcsim, aranyos vagy. :o) Mostanában összejöttek a dolgok, de megvagyunk. :o) Remélem te is!

    VálaszTörlés
  3. Örülök hogy jelentkeztél!!! ♥ Köszönöm kérdésed az állapotom nagyon változó.. A napokban jártam az egyik hipermarket könyves részlegén... Persze kapásból kinéztem magamnak kettőt...Nem nem vettük meg sajnos...Nézve a könyveket sokszor mondtam hogy ezt is és még ezt is ismerem a blogról :)

    VálaszTörlés
  4. @julcsi: Örülök, hogy jól vagy Julcsikám és vigyázz nagyon magadra! :o)

    VálaszTörlés