2014. február 3., hétfő

Várható a megjelenésük magyarul is 1.

Nem tudom figyelemmel szoktátok-e kísérni, a fenti sávban levő oldalak frissüléseit (amúgy van ott egy lista arról is, hogy mely könyvekről számíthattok bejegyzésekre, mert már olvastam őket, vagy épp jelenleg olvasom), így felhívnám a figyelmeteket ERRE az oldalamra. Itt szoktam vezetni azoknak a könyveknek a listáját, melyeknek a jogait megvették már itthon, szóval számítani lehet a hazai megjelenésükre is.
Mindenesetre most egy külön rovatot is szentelek ennek, és hát íme az eddig összegyűjtött könyvek listája:

kattintásra megnő
Miket vártok nagyon? ;o)

4 megjegyzés:

  1. De jó, hogy összeszedted :) Leginkább a The One Kiera Casstól, mert már túl vagyok a Párválasztón és az Eliten, és már alig bírom kivárni, de a The geography of you and me és a Pushing the limits is várólistás :)

    VálaszTörlés
  2. @Mikula Eszter: The One nálam is listás -én is nem rég fejeztem be Az Elittet-, illetve a Pushing the limits is. Na meg persze még sok más. ;o)

    VálaszTörlés
  3. The Sea of Tranquility, Slammed, Opal ... így elsőre :-)

    VálaszTörlés
  4. @mayertimi: A Slammedre én is kíváncsi vagyok, az Opal meg olyan so-so. Igaz, eddig csak az első részt olvastam, nem dobtam tőle hátast, de azért adok egy esélyt a második résznek is, aztán elválik majd, hogy mi lesz az Opallal. :oP

    VálaszTörlés