2014. február 26., szerda

4. blogszülinap

Statisztika (2013. feb.26.- 2014. feb.25.):
143. 881 oldalmegtekintés
76. 226 látogató
48. 260 teljesen egyedi látogató
2013. július 4. legtöbb letöltés
 2013. december 24. legkevesebb letöltés
224 rendszeres olvasó
615 FB like-oló

Tudom, unalmas leszek már, de akkor is csak azt tudom írni: hihetetlen, hogy 4 éves lett a blog!
Szeretek vele szórakozni, sablonokkal piszmogni, ezt-azt átállítani, és ami a legfontosabb: szeretem leírni az olvasmányaimmal kapcsolatban az élményeimet. Tudom, hogy van amikor ez jobban sikerül, máskor gyengébben, de olyan számomra a blog, mintha a második gyerekem lenne. Szeretek vele foglalkozni, időt szánni rá, és szeretem, jó érzés látni, hogy sokan látogatjátok rendszeresen, várjátok a friss bejegyzéseket. Nagyon örülök annak, amikor kommenteltek, megosszátok a saját véleményeiteket, gondolataitokat, annak meg pláne, amikor visszatértek és bekommenteltek egy bejegyzés alá, hogy időközben ti is elolvastátok, és nektek mi volt a véleményetek róla. Arról nem is szólva, hogy tud repesni pöttöm szívem ;o) amikor azt írjátok, hogy a bejegyzésem hatására olvastátok el az adott könyvet és nektek is tetszett. (Olyan nem nagyon volt még, hogy negatívat írtam egy könyvről és amiatt olvastátok el, vagy legalábbis ilyen visszajelzésre nem emlékszem.)
Egy szónak is száz a vége: szeretem a blogomat, és köszönöm nektek, hogy ebben az évben is itt voltatok, jöttetek, olvastatok, kommenteltetek, és nagyon remélem, hogy a következő évben is velem lesztek majd! :o)

Most pedig jöjjön a szokásos statisztika. Mivel a Google Analytics-ben hónapokkal ezelőtt valami hülye változás történt, és semmit se találok, így idén nem tudok olyan adatokkal jönni, mint eddig.

2013. február 26.- 2014. február 25.
Tavaly 164 könyvről írtam, idén, ha jól számoltam 159-ről.
(Egyes könyveket több kategórába is betettem, ha több műfajt is hangsúlyosnak éreztem.)
Gyermekirodalom: 24
YA: 30
NA: 17
Erotikus: 26
Romantikus: 50
Szépirodalom: 7
Disztópia, posztapokaliptikus: 3
Életmód, nevelés, stb.: 11
Fantasy: 13
Szórakoztató irodalom: 11
Történelmi regény: 23
Novella: 4
Krimi/thriller: 8
Képregény: 3
Chick-lit: 1
Sci-fi: 2

Jól mutatják a fentiek, hogy míg tavaly a gyermekirodalom nyert, idén legtöbbször romantikus regényekről írtam. Nyilván, ebben nagy szerepe volt a nyáron betörő romantikus-erotikus, és a berobbanó new adult láznak is.
Ami még érdekes lehet, hogy tavalyhoz képest, egy paranormális romantikus regényt se olvastam! Helyette bejött a new adult, valamint képregényekről és novellákról is írtam.
Igyekszem a hazai szerzőket se elfelejteni, de idén 5 könyvvel kevesebbet olvastam hazai szerzőktől, ráadásul ennek a 35 könyvnek jelentős része gyermekirodalom volt.

Ha a blog életét nézem az elmúlt évben, túl nagy változás nem történt.
3 új rovata lett az oldalnak, a Kitekintő, melyben itthon még nem megjelent könyveket mutatok be; az Új sorozat magyarul, melyben értelemszerűen azokat a sorozatokat mutatom be röviden, amik friss megjelenésűek itthon, vagy még csak várható az első rész megjelenése; és a Várható a megjelenésük magyarul is, melyben listaszerűen azokat a könyveket mutatom be, melyeknek a jogait már megvették, de még nem jelentek meg magyarul.

Természetesen nyereményjátékok is voltak, méghozzá 9 könyvet nyerhettetek.
A 3. blogszülinap alkalmából sorsoltam ki a Csodák korát, Kilencet és a Hívogat a fényt, mely utóbbi az írónő felajánlása volt.
Gyereknap alkalmából, két Barátnőm, Bori füzetecske került sorsolásra.
Az Idő Urából is sorsoltam 1 példányt.
A Maxim Könyvkiadó jóvoltából megnyerhettétek a Veszedelmes sorscsapást, valamint Karácsonykor szintén a Maxim és az Athenaeum Kiadó jóvoltából a Ha az enyém lennélt és a Csontszüretet.

Ma pedig 4 héten át tartó nyereményjáték sorozat veszi kezdetét, 4 szuper könyvért! Nem árulom el előre, hogy mik lesznek azok, de bízom abban, hogy örülni fogtok majd a nyereményeknek, melyeket maguk a szerzők, a könyvkiadó, és én ajánlottunk fel az oldal születésnapjának a megünneplésére. ;o)
Kezdés hamarosan!

Köszönöm, hogy velem tartottatok ebben az évben, remélem jövőre is így tesztek majd! :o)

8 megjegyzés:

  1. Boldog 4. blogszületésnapot!:) még jó sokat kívánok!:)

    VálaszTörlés
  2. HBD a blognak :) Még sok sok ilyen sikeres évet és ilyen szuper postokat!

    VálaszTörlés
  3. Nikim örömmel jövök ide amikor csak tudok!! :)

    VálaszTörlés
  4. Isten éltesse a blogot és az íróját is ... (így utólag)
    További sok jó könyvet kívánok :-D

    VálaszTörlés