2014. január 12., vasárnap

Gina L. Maxwell: Elcsábítani Hamupipőkét

Néhány bejegyzést áthoztam az új évre, amiket az elkövetkezendő napokban publikálni fogok végre. Ilyen lesz ezen kívül az Elakadó lélegzet, Csontszüret, Tiéd az életem, Összpróba, A tökéletes játék, illetve van a piszkozatok közt pár olyan tavalyi nem könyves bejegyzés is (miket olvastam 2013-ban, mely könyvek vásárlását terveztem be idén, a "falfestés"), amik eddig szintén nem kerültek sorra.
Az első idén elolvasott könyvem A mennyország létezik, ezzel fogom majd pár nap múlva nyitni az idén elolvasott könyvek sorát.

Harc a szerelemért #1

Mire számítottam, amikor kézbe vettem a könyvet? Sok erotikus jelenetre, gyenge karakterábrázolásra, cselekmény nélküliségre (hacsak nem az ágyról van szó) és ennyi.
Mit kaptam? Igazából ezeket, de mégsem úgy, hogy a falhoz akarjam vágni a könyvet.

A szereplőkről lényegében semmi sem maradt meg bennem. Fogalmam sincs már, hogy nézett ki a csaj, csak azt tudom, hogy olyan ügyetlen, hogy az már hihetetlen, és a történet kezdetén nincs tisztában azzal, mennyire szexi is. A pasiról meg csak annyi, hogy Mohikános haja van (fogalmam sincs, az milyen), izmos, tetkós, szexi "állat", oszt annyi.
A cselekmény? Reid MMA harcos (erről se tudtam semmit), aki lesérül, a gyógytornásza pedig nem más lesz, mint gyerekkori barátjának a húga, Lucie.
Nos, Lucie odáig van az egyik kollégájáért, de persze gyerekkorában Reid-ért volt oda. Szóval a két fiatal találkozik, kötnek amolyan egyességet: Lucie hipergyorsan helyrehozza Reid sérülését, hogy újra harcolni tudjon, ő meg segít a lánynak, hogy elcsábíthassa a másik pasit.
A lecke el is kezdődik, a vége persze nem az lesz, aminek indult az egész. ...

Láthatjátok, nem egy gubancos történet, az már más tészta, fel nem tudom fogni, hogy mehet bele valaki egy ilyen szituba, ez magas nekem. Na de ugyebár könyvekben és filmekben minden előfordulhat, csak épp a valóság néha más. Bár kiakadni se akadhatok ki, mert olvastam már álházasságról, áljárásról, miért ne lehetne szó, tanításról is akkor?

Milyen is az Elcsábítani Hamupipőkét? Egyfelől egy gyenge történet, karakterábrázolás siralmas, de mégis szimpik a szereplők; másfelől meg pont olyan, amilyen történeteket megszokhattunk az Ulpius kiadásában, ebben a műfajban. Vagyis erotika-erotika, aztán ennyi. Lényegében kellemes olvasmány, de természetesen nem fogja megváltani a Világot. Pár kellemesebb óra, és utána pár perc múlva, már azt se tudjuk miről is olvastunk, csak tudjuk, hogy kellemes volt avagy sem. ;o)
________________
Eredeti címe: Seducing Cinderella (2012.)
Kiadta: Ulpius-ház Könyvkiadó (2013.)
Oldalszám: 316
Sorozat: Harc a szerelemért #1
Ára: 3499
Forrás: kölcsön kapott
Értékelésem:

8 megjegyzés:

  1. Tudod meséltem, hogy én most csak ilyen könyveket olvastam a téli szünetben ... (túl sokat agyaltam a könyveken) az 5-ből ez volt a legjobb ... szóval gondolhatod, hogy milyen volt a legtöbb. Borzalmas, kritikán aluli. :-(

    VálaszTörlés
  2. túl sokat agyaltam részt persze nem az erotikus könyvekre értettem :-)

    VálaszTörlés
  3. http://readabook.blog.hu/2014/01/13/a_nagy_erotikus_poszt
    Egyik jobb volt mint a másik :-D

    VálaszTörlés
  4. @mayertimi: :oD Most mit izélsz, a Játék a házassággal nem is volt olyan vészes. :oP Bár azt én se tudtam felfogni, mi a fenének vetette bele a szerződésbe a csaj a szexmentességet, de úgy voltam vele, kell valami "poén" is a történetbe. ;o)
    A rabul ejtett szűz. Hát igen, hagyjuk is, az tényleg. :oS
    Az Élvezd a vaníliát se indulhatna "az év legjobb erotikus regénye" címért, az tuti. :oS
    És az Asztal 3 főre! Ó, b*sszus, ez a könyv! :oD Én ott tettem le, amikor az üveglap vagy mi a fene felemelkedett az asztal köré, és a srác 2 perc után megkettyintette a csajt az asztalon. :oP

    VálaszTörlés
  5. "Én ott tettem le, amikor az üveglap vagy mi a fene felemelkedett az asztal köré, és a srác 2 perc után megkettyintette a csajt az asztalon. :oP"

    Nekem ennél a résznél talán már másodjára futott át az agyamon, hogy félreteszem, de próbáltam esélyt adni a történetnek. Nem sikerült. A reggel feltette az i-re a pontot. ;)
    De volt még egy jó jelentet, amit akkor Te nem olvashattál.
    'Micikét hajnalban ébreszti a menő csávó, hogy ébredj drágám, itt van Travis. A csaj konkrétan majd kiugrik ijedtében az ágyból, mert egy vadidegen bámul bele az arcába. A macsó csávó közli, Ő Travis, vele is légy kedves. Aztán 2 percen belül már neki is esnek közösen.'
    Azt hittem kidobom a taccsot :-DDDD

    VálaszTörlés
  6. @mayertimi: Osztozott a csajon a legjobb haverral, milyen jó barát már, nem? :oP :oS

    VálaszTörlés