2014. január 22., szerda

"Waiting On" Wednesday (87.)- Várólistára ...

Mi is az a "Waiting On" Wednesday"?: amolyan várható megjelenéses rovat, amit Jill hozott létre a blogjában. Minden héten 1 könyvet mutatnak be a bloggerek, amit valamiért várnak, miért, mikorra várható, stb., majd a bejegyzés linkelése Jill aktuális blogbejegyzéséhez.

A mai napig nem is hallottam ennek a könyvnek a várható hazai megjelenéséről, sőt a létezéséről sem, de látva a borítót és a címet, azonnal megfogott. A fülszövege meg pláne.

Várható hazai megjelenése: feb.6.
Kiadja: Magnólia
Oldalszám: 272
Ára: 2980
"Megan,a legkisebb lányát, Emmát a harmadik születésnapján látta utoljára. Azóta két év telt el, de ő még most is valamennyi szőke kislány arcában a saját lányát véli megpillantani - az élelmiszerboltban, autók ablakában, az orvosnál. Mindenáron meg akarja találni, csakhogy eltökéltsége lassan rögeszmévé válik.
Ugyanabban a kisvárosban él a nyugdíjas Jack, aki bolondul kis unokájáért, Emmie-ért. Ám örömét megzavarja felesége, Dottie viselkedése, titkolózása Emmie-vel és a gyermek édesanyjával, Maryvel kapcsolatosan. Dottie-n az időskori elbutulás egyre jobban elhatalmasodik, és Jack képtelen nem gondolni arra, hogy felesége valami sötét titkot rejteget előle.
Jack és Megan története a kisvárosban évente megrendezett vásár alkalmával fonódik össze, ahol Megan véletlenül lefényképezi a kislányt és a nagyszüleit - és lehet, hogy tette katasztrófához vezet, mindkét család számára."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése