2013. július 13., szombat

Letye-petye-lepetye 22.

Atya ég, atya ég, én erről hogyhogy eddig nem tudtam????
Pikk-pakk és megjelenik a Walsh család újabb kötete, aminek a főszereplője Rachel lesz. :o)

"EZ ITT RACHEL WALSH, huszonhét éves, és egy pár negyvenkettes méretű lábfej boldogtalan tulajdonosa. Rendszeresen ágyba bújik Luke Costellóval, egy olyan férfival, aki szoros bőrnadrágot visel. És kedveli - egyesek szerint túlságosan is - a partidrogokat.
Aztán egyszerre minden rosszra fordul, és Rachel egy klinikán találja magát. Fel van háborodva. Hát nem látják, hogy ő nem olyan sovány, mint amilyenek a függők szoktak lenni? De nézzük a dolog jó oldalát: úgy hírlik, hogy az ilyen rehabilitációs helyek tele vannak jacuzzikkal, edzőtermekkel és elvonási tünetekkel küzdő rock sztárokkal. Különben is, igazán ráfér már egy kis üdülés.
Rachel nem számít arra, hogy testes középkorú férfiak fogadják barna pulóverben, és hogy annyi a csoportterápia, mint égen a csillag. És ami még rosszabb, elvárják, hogy ő is részt vegyen rajtuk. De kinek van kedve az önvizsgálathoz, amikor a látvány nem túl kellemes?
Megtört szívvel és Luke ejtette sebeit nyalogatva Chrisnél keres vigaszt. Ő olyan férfi, akinek Múltja Van. És lehet, hogy ez több bajjal jár, mint amennyit megér.
Rachel a függőségből a felnőttkor ismeretlen világába csöppen, egy-két szerelmi kalandon át, egy olyan regényben, amely egyszerre megrendítő, erőteljes és komolyan vicces."

Várható megjelenése: 07. 18.
Kiadja: Ulpius-ház Könyvkiadó

Kapcsolódó bejegyzések:
Görögdinnye
Angyalok
Van valaki odaát?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése