2013. július 6., szombat

Letye-petye-lepetye 21.

Várható júliusi megjelenések


Egy kicsit szemezgettem az erre a hónapra várható megjelenések közül. A Szeress, ha tudsz!-ot várom a legjobban. ;o)

Kresley Cole: Szeress, ha tudsz!

Ulpius-ház Könyvkiadó | júl. 15.
"Égető bosszúvágy...
Ethan MacCarrick lélegzetelállítóan jóképű fiatalember volt, míg egy befolyásos nemes ember parancsára brutálisan össze nem verték. Az arcát örökre elcsúfították egy olyan bűn miatt, amit el sem követett. Ethan könyörtelenül bosszút állt. Tönkretette és száműzetésbe kényszerítette elcsúfítóját. Az elégtétel azonban nem töltötte el megnyugvással. Tíz évvel később egy talpraesett, titokzatos szépség bűvölte el a férfit. A gyönyörű hölgy nem más, mint egykori ellenségének a lánya. Eljött végre az igazi bosszú pillanata. Ethan pontosan erre vágyott. Házasság ígéretével elcsábítja a fiatal nőt, hogy azután egyszerűen félredobja."

Shannon Messenger: Vihar szeli ketté

ÉTK | júl. 22.
"Fergeteges és romantikus: egy viharos szerelmi történet" - Becca Fitzpatrick
A tizenhét éves Vane Westonnak fogalma sincs arról, hogyan élte túl tíz éve a pusztító tornádót, amely megölte a szüleit - semmire sem emlékszik a múltjából. Azt sem tudja, hogy a gyönyörű, sötét hajú lány, aki a vihar óta minden éjjel felkavarja álmait, vajon valóban létezik-e. Csak reménykedik benne.
A lány létezik, de nem ember. A tizenhét éves Audra szilf, egy levegőelementál, aki képes kommunikálni a széllel. Audra őrző - Vane titkos őrzője -, és esküt tett, hogy akár az élete árán is megvédi a fiút közös ellenségüktől, aki mindkettejük szüleit megölte, és aki évek óta kutat Vane után.
Miután egy meggondolatlan lépés elárulja hollétüket, Audra kénytelen felfedni kilétét Vane előtt. A fiú pedig egy csapásra a szél és a szilfek csodálatos, de egyben veszélyes világában találja magát."

Alan Titchmarsh: Szellemjárás

General Press Kiadó | júl. 9.
"Anne Flint, a csinos cselédlány jobb életre vágyik a vidéki udvarháznál, és amikor a sors összehozza a helybeli uraság lányával, nem áll ellen a kísértésnek, hogy együtt szökjenek el Londonba az ifjú arisztokrata hölgy csábítójának társaságában. Számításaikat egy váratlan tragédia egy csapásra keresztülhúzza, és Anne kénytelen megtapasztalni, hogy egy magányos leány milyen könnyen játékszerévé válhat gonosz kerítőknek, felelőtlen uraságoknak.
Élete egykori helyszínére éppen új lakó költözik. Kétszáz év múlva Harry Flint negyvenes történelemtanár válása után menekül az öreg malomházba, az újrakezdés reményében. Nem is sejti, hogy szenvedélye, a családfakutatás milyen megdöbbentő titkok felfedezéséhez vezeti majd. Mint ahogy azt sem, hogy új szomszédnője lehet az, aki visszaadja számára a boldog szerelembe vetett hitet...
Alan Titchmarsh regénye szerelmek, árulások, intrikák és egy rejtélyes gyilkosság története, amelynek szereplői, legyenek akár a múlt nyughatatlan szellemei, akár a jelenkor kiábrándult romantikusai, végül mindannyian rátalálnak arra, akit kerestek."

Jennifer L. Armentrout: Vetkőzik a tanú

Ulpius-ház Könyvkiadó | júl.
"Madison Daniels kölyökkora óta rajong bátyja legjobb barátjáért, Chase Gamble-ért. Mindenki úgy véli, tökéletes párt alkotnának, ám van két komoly probléma: egyrészt Chase megfogadta, soha nem kezd komoly kapcsolatot, másrészt négy évvel korábban, egyetlen éjszakára túllépték a barátság határát, és azóta állandóan civakodnak.
Madison bátyjának esküvőjén azonban mindkettejüknek részt kell vennie, ezért erre a hétvégére tűzszünetet hirdetnek az ifjú pár kedvéért. Ám a nyugalomnak vége, amikor kiderül, hogy szervezési hibák miatt két éjszakát kénytelenek összezárva tölteni egy nászutas-lakosztályban. Ráadásul sorra történnek a "balesetek", amelyekkel a kedves család próbálja bebizonyítani, hogy a két fiatal közötti szenvedély másra is jó lehet, mint állandó harcra. Hacsak Madison és Chase előbb meg nem fojtja egymást..."

Sophie Kinsella: Mézeshetek

Libri Könyvkiadó | júl. 18.
"Lottie nagyon számít rá, hogy barátja az esti randevújuk során, London egyik legmenőbb éttermében végre megkéri a kezét. Ám amikor kiderül, hogy lánykérésről szó sincs, teljesen összeomlik.
Épp ekkor bukkan fel egykori szerelme, Ben, aki emlékezteti hajdani egyezségükre, miszerint harmincéves korukban, ha még mindketten szinglik, összeházasodnak. Lottie kapva kap a kínálkozó alkalmon: irány egyenesen az oltár elé, aztán jöhetnek a mézeshetek Ikonos szigetén, Görögországban, ahol annak idején megismerkedtek.
A családot és a barátokat letaglózza a hír. Lottie nővére szerint a húga sok hajmeresztő dolgot követett már el életében, azonban ez lesz az eddigi legnagyobb baklövése. A fiú kollégája pedig meg van győződve arról, hogy Ben az elkapkodott házassággal egy életre tönkreteszi a karrierjét. Hogy megakadályozzák az elhamarkodott esküvőt, kifőznek egy ravasz és bonyolult tervet. Titokban az ifjú pár nyomába erednek, akik még nem is sejtik, milyen elképesztő kalandok várnak rájuk a mézeshetek alatt..."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése