2013. június 27., csütörtök

3 nap múlva megszűnik a Google Reader!

Pár nappal ezelőtt már belefutottam az Urban: Eve blogon a hírbe, hogy megszűnik a Google Reader, ha nem akarja valaki elveszíteni a rendszeresen követett oldalait, akkor még időben mentsen ki onnan mindent. Elolvastam a bejegyzést, de nem is foglalkoztam vele, el is felejtődött. Aztán tegnap a molyon újra felbukkant a hír, gyorsan utánaolvastam, hogy mégis mikor várható a megszűnés, szóval készüljetek: 3 nap és megszűnik az olvasó!

A bloglovin.com-ot ajánlom a figyelmetekbe, ahová egyszerűen és gyorsan át tudjátok konvertálni a jelenleg még a Google Readerben olvasott blogjaitokat. Pár kattintás és onnantól kezdve ha kíváncsiak vagytok a friss bejegyzésekre, erre az oldalra kell majd felmennetek, ahol ugyanúgy listában láthatjátok majd a frisseket, mint a Reader esetében is.


Könnyebb kezelni, egyszerűbb és szerintem szebb is, mint a Feedly. (Igen, kipróbáltam azt is.) És másrészt már csak amiatt is a bloglovint ajánlom, mert annak a buttonját ki tudom tenni az oldalra. ;o)

Ha követni szeretnéd továbbra is a Könyvesem blogot, akkor
  • vagy like-olj a Facebookon, ha eddig nem tetted meg, ott is linkelem a friss bejegyzéseket ► megteheted ITT
  • vagy pedig regisztrálj a bloglovinra. A követésért kattints a gombra!

Follow on Bloglovin

Ne feledjétek, július elsejével megszűnik a Google Reader! Ha addig nem váltasz, eltűnik minden követett blogod a listádról!

4 megjegyzés:

  1. Én a Feedly-t használom, van mobilapp is hozzá és egész jól néz ki :)

    VálaszTörlés
  2. Köszi az infót! :) Én is olvastam erről vmit, de nem foglalkoztam vele.

    VálaszTörlés
  3. @zakkant: én is kipróbáltam, de mivel gépről netezek és a bloglovinnak szerintem egyszerűbb és szebb a kezelőfelülete, végül amellett döntöttem. ;o)

    VálaszTörlés
  4. @koalány :o) a saját érdek is vezérelt a bejegyzés megírásakor. ;o)

    VálaszTörlés