2012. július 25., szerda

"Waiting On" Wednesday (17.)- Várólistára ...

Mi is az a "Waiting On" Wednesday"?: amolyan várható megjelenéses rovat, amit Jill hozott létre a blogjában. Minden héten 1 könyvet mutatnak be a bloggerek, amit valamiért várnak, miért, mikorra várható, stb., majd a bejegyzés linkelése Jill aktuális blogbejegyzéséhez. 

Bár én még csak az 5. résznél tartok, de boldogan olvastam a hírt, hogy augusztus végén jön A Szent Johanna gimi 7. kötete, a 12/b első féléve.
Mivel szándékosan kerülök minden bejegyzést a folytatásokról, így nem vagyok képben azzal, hogyan folytatódik a szereplőink élete a folytatásokban, de azért némi sejtésem van. ☺
Arra lennék leginkább kíváncsi, hogy vajon az érettségivel véget ér-e majd a sorozat vagy valahogy folytatódni fog-e? Szomorú lennék, ha ezzel véget érne. Ha sikerül az írónőnek továbbra is tartania a szintet, simán el tudnék képzelni főiskolai, egyetemi évekről is köteteket. Milyen lenne a felnőtt életük, hogyan szállnának szembe az új problémákkal, az élet kihívásaival? Házasság, együttélés, munka, gyerekek, stb.? ... Bár hamarosan úgy is kiderül minden, hisz elviekben az "Útvesztő" után már csak 1 félév van hátra a gimis évekből.


Várható megjelenés: aug. 27.
Kiadja: Ciceró Könyvstúdió
"Szeptember 1-jén Reniék immár irigyelt végzősökként lépnek be a suli épületébe, de vajon tényleg irigylésre méltó a helyzetük? Egy biztos: a legzsúfoltabb, legeseménydúsabb évnek néznek elébe, amelynek már az első fele is tele lesz óriási élményekkel (szalagavató, nagy végzős bulizások, utolsó közös szilveszter), ugyanakkor komoly buktatókkal (érettségi tárgyak kiválasztása, a felkészülés megkezdése és a nagy kérdés: a továbbtanulás).
Ám a 12/b. , mint tudjuk, nem átlagos társaság: ők mindent megtesznek azért, hogy az utolsó évük valóban felejthetetlenné váljon, nemcsak önmaguk, de a Szent Johanna gimi összes tanára és diákja számára is...
Reni adatlapja:
Név: Rentai Renáta (Reni)
Kor: 17
Beszélt nyelv: magyar, francia
Magamról: (Nem publikus adat, hozzáférés korlátozva) Nem akarom, hogy helyettem döntsenek!!! ...De akkor most kihez forduljak?
Érdeklődési kör: könyvek, olvasás, francia nyelv, fotózás, továbbtanulás
Klubtagság: Hová menjek továbbtanulni?; felvi.hu; Melyik szak illik hozzád?; Beatles; Akiknek elegük van; Végzősök"

A kezdet | Együtt | Egyedül | Barátok | Remény | Ketten | Útvesztő

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése