Follow Us @nikikonyvesem

2018. február 2., péntek

Januári összefoglaló

Forrás
Na tessék, még csak most volt Karácsony és erre már vége is van az év első hónapjának. Mindjárt azon kapjuk magunkat, hogy itt a nyári szünet! 😃
Nincs olyan hónap, hogy ne határoznám el, hogy jegyzetelgetni fogok majd, mik történtek velünk, milyen fontosabb eseményekhez volt szerencsénk, mert amikor eljutok a hó végi záráshoz, egyszerűen semmi se jut eszembe. Most se tudom, hogy igazán milyen is volt ez a hónap azon kívül, hogy gyorsan elrepült. De lássuk, lássuk, erőltessük azokat a fogaskerekeket, mi is volt januárban!
Időjárás tekintetében úgy rémlik, hogy egész kellemes volt a hónap. Tán csak egyszer esett a hó, de másnapra már nem sok maradt belőle, mert elmosta az eső. Amúgy én nem vagyok oda a hidegért, már a kellemes meleget várom, a jó időt.
Január végén ünnepeltük a Nagy 9. születésnapját. Ó te jó ég, hogy repül az idő! Még csak most volt, hogy megszületett, vele voltam itthon és tessék, jövőre már kétjegyű lesz az éveinek a száma. 
Szintén a hónap végén a Kicsi pedig fél éves lett. Megint csak ó te jó ég, hogy repül az idő! Még csak most született és tessék, lassan ünnepelhetjük az első születésnapot!
Lássuk, lássuk mi jut még eszembe. ... Hát más nem nagyon. Egyszerűen csak elröppent a hónap.

A hónap képe az Instán

Igyekszem egyre aktívabb lenni
az Instán, úgyhogy gyertek
és kövessetek OTT is!

 

3 gondolat, ami januárban történt velem

  1. Öregszem, nincs mese. A Nagy 9 éves lett, a Kicsi fél éves. Miért rohan ennyire az idő?
  2. Mondtam már, hogy utálom a státuszvizsgálatokat? Nos, míg a Nagy mindig mindent idő előtt megcsinált, hát a Kicsi jóval kényelmesebb nála és lényegében nem volt olyan státusz, amikor valamilyen hiányosságot ne fedeztek volna fel vele kapcsolatban a listán. Így volt ez most is. Persze a védőnő jól belém tette az ideget, aztán a gyerek 1 hétre rá megcsinálta azt, amit meg kellett volna. Fogjuk rá, hogy 39. hétre született, 1 hetes késésben van. 😋
  3. December végén belevágtam a 90 napos diétába. Jelentem, hogy a célom felét már elértem így az első hónap után.

TOP3 könyv, amit a hónapban olvastam

8 könyv olvasását fejeztem be januárban. Egyiktől se dobtam akkora hátast, így a Legdrágább mostohabátyámon kívül elég nehéz volt eldöntenem, hogy melyik 2 könyv érdemli még meg, hogy felkerüljön a dobogóra, de azért sikerült választanom.
↪ Legdrágább mostohabátyám
↪ Szelídíts meg!
↪ Egy sötétebb mágia

És amiknek az olvasása jelenleg folyamatban van még

A múlt hónapban megkezdett polcomat sikerült befejeznem, hát nem tudom ezzel mi lesz majd. Ez a Csók New Yorkban elég lassan csúszik, valahogy nem az igazi.

Blogélet a hónapban

Januárban 35 bejegyzés került közzétételre, ezek közül 11 könyves volt, melyek közül 3 volt gyermekirodalom. A többi rendszeres vagy nem rendszeres rovat volt, illetve egyéb pötyögés.
A legtöbben ebben a hónapban is, mint decemberben, a moly TOP10-re kattintottatok. Úgy tűnik, hogy nagyon kedvelitek ezt a bejelentkezésemet a hónap elején. De ha a könyves bejegyzéseket nézzük, akkor a Rend a lelke mindennekre voltatok a legtöbben kíváncsiak.
Vicces keresőkifejezéssel nem tudok szolgálni, a legtöbben könyvekre kerestek rá és vetődtek úgy az oldalra. Egyetlen érdekes keresés volt csak, mégpedig az ancsa hol lakik, nos én se tudom.😋

3 gondolat, amit februártól remélek

Mivel úgy ahogy, de amit januártól reméltem bejött, így remélem, hogy a februárival is ez lesz majd a helyzet.
  1. Van valami, amit az elkiabálás miatt még nem osztok meg veletek, de nagyon remélem, hogy ebben a hónapban minden úgy fog ezzel kapcsolatban alakulni, ahogy szeretném. És nem, nem ugyanaz a szitu, mint tavaly, amikor a Kicsi érkezésére célozgattam. 😃
  2. Nagyon-nagyon vágyom már a napsütésre, a jó időre, nagyon szeretném, ha véget érne már a hideg, télikabátos idő! Már csak azért is, mert nem olyan könnyű ám egy forgolódó félévest naponta 2X overállba tenni és még be is kötni a babakocsiba.
  3. Ajaj, holnap félévi bizonyítványosztása lesz a Nagynak! 😃

És nagy dolog közeledik ám februárban


Forrás
 Úgyhogy lesz nyereményjáték is, egy igazán "különleges" ajándékért, ami még nem volt az oldalon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése