2015. augusztus 9., vasárnap

Félbehagyva- Sylvia Day: Átverve/ Átölelve

Eredeti címe: Afterburn- Aftershock (2013., 2014)
Kiadta: Harlequin Magyarország (2014)
Oldalszám: 304
Soha ne keverd az üzletet az élvezettel! Soha ne vigyél politikát a hálószobába! Mindkét hibát elkövettem, mikor Jackson Rutledge szeretője lettem. Nem mondhatom, hogy nem figyelmeztettek…
Két évvel később újra felbukkant. Megakadályozott egy üzletet, amelynek megkötéséért keményen dolgoztam. Csakhogy Lei Yeung, New York egyik legbriliánsabb üzletasszonya oldalán megtanultam egyet s mást, amióta Jax kisétált az életemből. Már nem ugyanaz a lány voltam, akit egykor ismert, ő viszont mit sem változott. Az első találkozásunkkal ellentétben ezúttal pontosan tudtam, kivel van dolgom… és hogy milyen függőséget okozhat az érintése.
Jax számára csupán játék volt a csillogás, a szex és a kiváltságok, de időközben én is megtanultam a játékszabályokat. A könyörtelen üzleti világban a mindent felülíró, legfontosabb tanács: tartsd magadhoz közel az ellenséged, de még közelebb a volt szeretőd…



Komolyan, mindenkinek elismerésem aki befejezte ezt a papírpocsékolást, én kb. az utolsó 50 oldalnál tovább nem bírtam, addig is szenvedés volt. 
Ez a könyv egy hatalmas nagy semmi. A karakterek nullák, sablonosok, a cselekmény meg ... nem is tudom mi a fenéről szólt a kufircoláson kívül. :oS

Adva van a csaj, akitől X éve lelépett a pasi, most újra találkoznak, kufircolnak és kb. ennyi.
Mondhatnám erre, hogy na de b.sszus, erotikus történet, mégis mire számítottál? Egy Anna Kareninára? Nem. De attól függetlenül, hogy egy könyv erotikus, még lehetnek normálisan kidolgozott szereplői és normális cselekménye. Még ha csak a szexről is szólna minden oldala, akkor is meg lehetne írni normálisan, nem úgy, mint ahogy ez össze lett hozva.

És van valami, amit nagyon nem értek a történetben. A csajszika átalakuláson esett át az évek alatt, mint Hamupipőke. Átlagos fiatal nőből lett egy "bombázó". Eddig no problem, de kitért arra az írónő, hogy milyen ciki volt már, meg milyen "kurvás", hogy anno francia manikűrrel rohangált a szentem. Mi a baj ezzel?

A lényeg a lényeg, olvastam hősiesen. Aztán bevallom, átlapoztam néhány oldalt, de szerintem nem sok esemény történhetett a kihagyott részeknél, mert ugyanoda lyukadtam ki. De ha esetleg az utolsó 50 oldalban az írónő megváltotta a világot, akkor uccu neki, osszátok meg ezt velem is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése