2015. augusztus 23., vasárnap

Ajánlok egy könyvet a figyelmedbe! 6.

forrás
Mi is az Ajánlok egy könyvet a figyelmedbe?: külföldi minta alapján indult rovat. A lényege az, hogyha ajánlanál egy könyvet a figyelmembe/figyelmünkbe, akkor "ragadj tollat" és írj egy ajánlót róla nekem. Én pedig megosztom a gondolataidat a blogomon.
Bővebben ITT olvashatsz a hogyanokról és a rovatról.

Nagyon rég jelentkeztem ezzel a rovattal, de még júliusban befutott egy könyvajánló. Igaz más, mint melyeket a rovatba várok, de úgy döntöttem, hogy ennek ellenére közzéteszem. :o)


Kedves Niki!

Szeretném a figyelmetekbe ajánlani frissen megjelent misztikus fantasy regényemet, amelynek címe: A köd.

Fülszövege:
Valami történik a futószalag mellett dolgozó gyári munkásokkal. Olivér, aki maga is alvászavarokkal küzd, azt veszi észre, hogy kollégái egyre furcsábban viselkednek, és ezt már nem lehet a kimerültség, a hajtás és az embertelen rabszolgamunka rovására írni. Miközben a gyár falain belül egyre inkább diktatórikus légkört teremt a vietnámi cég helyi vezetője, a megmagyarázhatatlan esetek is egyre csak sokasodnak körülöttük. Szorul a hurok, illetve a karperec az emberek csuklóján. Egyikük hallucinál, másikuknak rögeszméje, hogy szexuális zaklatás áldozata lesz, a harmadik folyamatosan egyezést lát egy rivális gyár hátborzongató esetével, melyben végül tíz munkás lett öngyilkos rövid időn belül. Felmerül a kérdés: Ezek az emberek tudnak és éreznek valamit előre, vagy szimplán csak az őrület határán inognak? Miközben Olivér kitartóan viseli a mindennapok nyűgjét, valamiféle felsőbb erő ragadja meg, és kezdi vonzani férfi létére, munkamániás, komor főnöke felé, amely ellen hiábavaló minden ellenszegülés és tiltakozás. Mert ami a gyárban folyik, azt nem lehet irányítani. Lehet, hogy főnöke maga a Gonosz?
Olivér egy éjszaka arra ébred, hogy az asztalán egy általa írt regény hever kusza papírhalomban, melynek címe „A köd”. Álmában jegyezte le a saját lelke üzenetét, amiben mindenre ott lapul a válasz és a megoldás. Az első oldal után azonban eltűnnek a szeme elől a betűk. Az ezotériában otthonosan mozgó egyik munkatársa és barátja arra ösztönzi Olivért, járjon utána a rejtélynek és engedjen a csábításnak. A visszaszámlálás elindult, csak éppen nem maradt már hátra sok ideje…


B. Szilvia


Ha szeretnél te is egy könyvet ajánlani a figyelmembe/figyelmünkbe, akkor ITT olvasd el a rovathoz az információkat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése