2013. június 19., szerda

Kitekintő 11.

Igen, első pillantásra szerelem volt az Alienated borítója, egyszerűen imádom! A színek, a két véglet, aztán pedig a cím, ... izgalmasnak tűnik, ugye? ;o)
Nos, már volt szó szerelmes vámpírokról, vérfarkasokról, angyalokról, zombikról, hát mos jönnek a szerelmes UFO-k.

Melissa Landers sorozata ugyanis arról szól, hogy két évvel ezelőtt az emberiség kapcsolatba lépett az idegen lényekkel. Most pedig a L'eihr bolygóról cserediák érkezik a Földre, Aelyx személyében. A gimiben nem fogadják kitörő örömmel az idegen fiút, de Cara a testőrévé válik. ...

Állítólag romantikus YA, sci-fi sorozat lesz majd. És igen, csak lesz, mert jövő februárban fog megjelenni angolul.

Magyar várható megjelenésről nem tudok, de ajánlani tudom a kiadók figyelmébe. Lehet, hogy kezdetét veszi majd a romantikus UFO láz? :o)

6 megjegyzés:

  1. Elsőre nevethetnékem támad (kicsit komikus belegondolni, meddig tart egy-egy fura lény iránti szerelem, és eddig tudunk újabbakat előhozni), de aztán rájöttem, hogy egyrészt várható volt, másrészt NAGYON TETSZIK AZ ÖTLET! :) Jobban, mint a vérfarkasok és a zombik, azokkal soha, semmilyen körülmények közt nem szimpatizáltam :P

    VálaszTörlés
  2. @Sarah Sparkle: pont pár napja került szóba a molyon, hogy vajon mi lesz a következő őrület majd. Hát az UFO-kra totál nem számítottam. :oD Meg se fordultak a fejemben, de tessék. ;o) Kíváncsi vagyok rá.

    VálaszTörlés
  3. Atya világ! Mi jöhet még? Most olvasom az Obszidiánt, erre most ez :)

    VálaszTörlés
  4. @Klaudia: Ó tényleg, az Obszidián már ilyen, ugye? (Nem olvastam még.) Mondom én, hogy a végén még ez lesz az újabb trendi hullám. :o)

    VálaszTörlés
  5. @Niki
    Igen, szerintem most az ufók jönnek. Kár... Én nem szeretem őket. Ezerszer inkább egy vámpír, vagy vérfarkas, mint egy földönkívüli!

    VálaszTörlés
  6. @Klaudia: Én még soha nem olvastam, még csak hasonló történetet sem, így nem tudom szeretni fogom-e, de érdekesnek tűnik. Végülis, ha bejöttek a vámpírok, angyalok, (vérfarkasok annyira nem, zombikhoz nem volt szerencsém, sőt, démonosat is olvastam, ez kimaradt eddig), akkor lehet ez is be fog. ;o)

    VálaszTörlés