2012. május 15., kedd

Top10 Tuesday (9.)- Leg-leg-leg


Mi is az a Top10 Tuesday?: a kitalálója The Broke and the Bookish blog, a lényege pedig az, hogy minden Kedden, megadott kritérium szerint egy Top10-es listát kell összeállítani. Majd a közzé tett bejegyzésedet linkelni az ötletet adó blog aktuális bejegyzéséhez.

Top10 író, akit szívesen megnéznél egy valóságshowban.

Sose gondoltam még arra, hogy mely írókból álló csapatot nézném szívesen egy valóságshow keretében. Nem úgy a politikusokról, ők napról napra egyre többet jutnak eszembe, sőt, el is képzeltem melyik messzi éghajlatú showba küldeném őket, de mindegy. * cápák között arany kulcsocskát keresni a Mariana-árok mélyén oxigénpalack nélkül (na nem mintha sokat segítene rajtuk, de mindegy)* Na de visszatérve akkor a heti Top10-hez. Egy ilyen csapatot el tudnék képzelni:

  1. Leiner Laura- csak mert kíváncsi lennék rá
  2. Stephenie Meyer
  3. J. K. Rowling- őt összezárnám egy szobába Meyerrel, csak hogy mégis mit kezdenének egymással
  4. Susan Elizabeth Phillips
  5. Jennifer Crusie- szerintem ő jól kijönne SEP-pel
  6. Fábián Janka- csak hogy Laura ne legyen egyedüli hazai, meg amúgy is szeretjük őt is
  7. Jo Nesbo- tudom, most csodálkozhattok, de kíváncsi lennék rá.
  8. Jodi Picoult
  9. Nalini Singh
  10. és csak hogy nagy legyen a kavarodás, egy időutazás keretében Alexandre Dumas is közéjük csöppenne és kezdődhetne is a buli. ☺ 

6 megjegyzés:

  1. Erre én is kíváncsi lennék! xD

    VálaszTörlés
  2. Mármint mire? ;oP Melyikre?

    VálaszTörlés
  3. Mindre! :) És szerintem is SEP, meg Cruise jól kijönnének! :) A többi, meg mind mind más műfajt képvisel. Te nem úgy gondoltad, hogy a mind a 10-en egy helyen? :)

    VálaszTörlés
  4. De, egy helyre zárnám be őket. ;o) Képzeld magad elé, ahogy pl. Rowling beszélget Nesboval. Érdekes lehetne egy ilyen csapat. Vajon miről társalognának, mi főne ki az egészből? Pont az az izgi, hogy többnyire más-más műfajban nyomulnak. :o)

    VálaszTörlés
  5. Megihlettél. Fogalmam sincs még, hogy ebből mi születik, de szöszölök vele egy kicsit majd a napokban. Mi lenne a téma vajon Singh és Dumas, vagy SEP és Dumas között? Valami olyasmi mint a most nemrég megjelent Jonny Depp film jut eszembe, http://www.youtube.com/watch?v=isjg9O7ifwM. xD

    VálaszTörlés
  6. Még nem is láttam ezt a trailert. Jó film lehet! :o)
    Igen, érdekes még csak elképzelni is Dumast egy mostani szerzővel, két külön világ összecsapása lenne.

    VálaszTörlés