2012. április 4., szerda

"Waiting On" Wednesday (4.)- Várólistára ...

Mi is az a "Waiting On" Wednesday"?: amolyan várható megjelenéses rovat, amit Jill hozott létre a blogjában. Minden héten 1 könyvet mutatnak be a bloggerek, amit valamiért várnak, miért, mikorra várható, stb., majd a bejegyzés linkelése Jill aktuális blogbejegyzéséhez, ami jelen esetben EZ.

Ahhoz képest, hogy múlt héten úgy éreztem nem fogok tudni választani a várható megjelenések között, most rendesen vadásznom kellett, hogy találjak olyat, amit szeretnék kiemelni, de megvan. ;o) Méghozzá nem is akármi! Nalini Singh új atológiája.

Az Angyali vadász sorozatot nagyon szeretem tőle, így amikor olvastam, hogy ebben a könyvben 4 novella található majd, amikben egy-egy mellékszereplőt mutat be jobban, nagyot dobbant a szívem: Vajon kik lesznek azok? Aztán amikor láttam, hogy Ashwini, Sara (igen!), Nimra (Az Angyal és farkasa olvasható A sötétség angyaliban is.), Jessamy (Sara után rá vagyok a legkíváncsibb. A tanár, aki csonka szárnnyal rendelkezik.), hát nem mondom, hogy könnybe lábadt a szemem a gyönyörűségtől, de az tény, hogy izgatottan várom a megjelenését. :o)

Nalini Singh: Angyali szárnyalás 

Eredeti címe: Angel's Flight
Várható hazai megjelenés: április 17.
Oldalszám: 376
Ára: 3990
Kiadó: Egmont Kiadó
"Az Angyali vadász könyvsorozat lenyűgöző, vad és gyönyörű világa még részletesebben tárul fel a regények mellékszereplőit bemutató négy novellában.
A pompás angyalok múltjának titkai, rideg játszmái és forró szerelmei; a vadászok emberpróbáló küldetései és emberi érzelmei; a veszélyes vámpírok félelmei… A négy történet feltárja a sok részletet, titkokat, amelyeket a regények csak sejtetnek.
Angyali játszmák
Sosem származik jó abból, ha egy vámpírvadász és egy vámpír együtt dolgozik. Pláne, ha a vámpírvadász egy nő, a szóban forgó vámpír egy tapasztalt, őrjítően csinos férfi, aki már többször kicsúszott a vadász markából. De vajon Ashwini képes lesz ellenállni Janvier-nak, miközben elsimítanak egy igen kényes ügyet, amelybe vámpírok, vámpírvadászok és angyalok is belekeveredtek?
Angyali próbatétel
Sara, a Vámpírvadász Céh egyik legjobb vadásza választás előtt áll: Simon, a Céh vezetője felajánlja neki az igazgatói széket. Vajon egy vérbeli vadász elfogadja-e, hogy a jövőben a diplomáciával kell foglalkoznia, és soha nem lehet magánélete? És mit tegyen, ha éppen ebben a kényes pillanatban találkozik a férfival, aki minden vágyát képes valóra váltani? Meg tud-e küzdeni a kísértéssel? Kell-e egyáltalán?
Angyal és farkasa
Egy megtört vámpír a veszélyes és vonzó angyal nő udvarába kerül. Új megbízatása látszólag a pályája és élete végállomását jelenti, de Nimra birodalmában semmi sem az, aminek tűnik. A pusztulás helyett talán mégis a gyógyulás és a boldogság vár a vámpírra..
Angyalszárny
A Tanár évezredek óta látja felcseperedni az angyalokat. A legveszélyesebb harcosok és arkangyalok is tőle tanultak mindent. Jessamy a hosszú évszázadok során csonka szárnyú, röpképtelen angyalból érett, nyugodt, sorsába beletörődő nővé vált. Az angyalvilág krónikása ellen azonban merényletet kíséreltek meg. Ki lehet az, akinek a nő útjában áll? Ki lehet az, aki megvédi nemcsak a támadók, hanem önmaga ellen is? Galen, a nyugtalanító, védelmező harcos nem köntörfalaz: Jessamy kell neki, úgy, ahogy van. De el lehet-e söpörni a nyers vággyal két és félezer év szenvedéseit?"
Oldala
Nalini Singh Új- Zélandon született. 3 évig élt és dolgozott Japánban, de aztán visszaköltözött Új- Zélandra.
Az első könyvét 2002-ben vette meg az egyik kiadó. Jelenleg 2 sorozata van, The Psy/Changeling series és The Guild Hunter series. Mind a kettőt itthon az Egmont Kiadó kezdte el kiadni. Az első az Egy világ, két faj, állandó küzdelem, ami a mentálok világáról szól, a második pedig az Angyali vadász, főszerepben az angyalokkal.
Az írónő szereti a romantikát és a happy endet, így a történeteiben ezekre lehet számítani.

3 megjegyzés:

  1. Argh, international blog! Now I feel incredibly uneducated because my first language is German and the only other languages I speak are English and broken Latin. XD I hope it's okay that I leave a comment anyway! I read Angel's Flight not long ago and really loved it!

    Patricia // My WOW

    VálaszTörlés
  2. TY for this wonderful WOW. I cheated and read it via Google Translate :)
    I am glad I did! You have a nice blog.
    http://www.booksandbeyond.net/2012/04/waiting-on-wednesday.html

    VálaszTörlés
  3. Patricia: Thank you for the comment. :o) (I live in Hungary.)
    I love it The Guild Hunter series, I wait for the appearance of this curiously so.

    Books And Beyond: Thank you very much. :o)

    VálaszTörlés