2011. június 30., csütörtök

Bartos Erika: Zakatoló

Nem volt kérdéses, hogy amint lehet, Gyerkőcnek be fogom szerezni Bartos Erika új verseskötetét, a Zakatolót. Végülis az Alexandra fél napos 40%-os kedvezménye remek okot szolgáltatott rá (na meg persze az is, hogy akkor egyúttal beszerezhettem magamnak a Jumurdzsák gyűrűjét is).

Gyerkőcöm nagyon szereti az írónő kis pattogós verseit (a meséi annyira még nem kötik le) és a rajzait is. Ez a kötet pedig hatalmas siker lett nála, ugyanis több vonat illusztrációja is szerepel benne és pöttöm kisfiam vonat mániás. (De olyan szinten, hogy képes akár fél órát is az állomáson várni, hogy csak 1 vonatot láthasson elmenni.)
Amint megkapta, onnantól kezdve kész, uncsi lett a Zsákbamacska, Százlábú, Bárányfelhő. Zakatolóval megyünk aludni és a jó éjt puszi előtt a vonatos vers kötelező, persze nem kihagyva az összes vonatos kép megkeresését sem.
Sőt, pár napja azon kaptam, hogy elviekben már aludnia kellett volna, de zizegést hallottam a szobájából. Bementem és mit láttam? Nos, a drágám ült az ágyán és sutyiban Zakatolót nézegetett. :o)

Megjelenés: 2011. Alexandra Kiadó
Oldalszám: 77
Ára: 1699

4 megjegyzés:

  1. Te mázlista én is pályázok a Jumurdzsák gyűrűjére.:))Milyen az a fél napos akció??

    VálaszTörlés
  2. @Szilvamag: Azt hiszem múlt héten a Facebookon elérte a nem tudom mennyi like-olót az Alexandra oldala és ezért déltől este 10-ig 40% kedvezménnyel lehetett rendelni az összes Alexandra Kiadó által kiadott könyveket a kiadó oldalán. :o)

    VálaszTörlés
  3. Hogy én ezt miért nem láttam?????:) Bár lehet, hogy mégis csak jó, hogy nem láttam.:)

    VálaszTörlés
  4. @Szilvamag: Én is csak a molyon láttam egy karcban. :o)

    VálaszTörlés