2013. október 23., szerda

Nyereményjáték: Jamie McGuire- Veszedelmes sorscsapás

A Maxim Könyvkiadó jóvoltából, nyereményjátékot hirdetek a Veszedelmes sorscsapás 1 példányáért. Akik odáig voltak a Gyönyörű sorscsapásért (fülszöveg► vidd rá az egeret!), gyorsan csapjanak le a lehetőségre, nem fogják megbánni. ;o)


"Végre itt van a New York Times sikerlistás Gyönyörű sorscsapás nagy izgalommal várt folytatása! Lehet-e túlságosan szeretni?
Travis Maddox két dolgot őrzött meg abból, amit az anyja a halálos ágyán mondott: Nagyon szeress! És még keményebben küzdj!
A Veszedelmes sorscsapásban Travis életét könnyűvérű lányok, illegális fogadások és az erőszak teszik ki. De éppen akkor, amikor legyőzhetetlennek érzi magát, Abby Abernathy térdre kényszeríti.
Minden éremnek két oldala van: a Gyönyörű sorscsapásban Abby mondta el, hogyan látja a szerelmüket. Most elérkezett az idő, hogy Travis szemén át lássuk kettejük kapcsolatát, és újabb részletekre is fény derüljön. De akkor se ess kétségbe, ha még nem ismered Abby történetét, hisz ez a könyv így is felejthetetlen élményt nyújt."
Mi is a teendő? Most először használom a Rafflecoptert nyereményjáték során, így remélem minden fennakadás nélkül működni fog. :o) Kattintsatok rá a két +1-re, hajtsátok végre a feladatokat és ennyi is. Facebook regisztráció szükséges hozzá! Ha valahol mégis elakadnátok, akkor sikítsatok! ;o) a Rafflecopter giveaway ________________
* a nyereményt Magyarországon belül postázom
** ha a nyertes 2 héten belül nem reagál a megkeresésemre, akkor új sorsolást hajtok végre
*** a nyertes nevét itt, a Facebookon is közzé teszem, valamint e-mailben is megkeresem

10 megjegyzés:

  1. jujj, jöttem játszani, remélem mindent jól csináltam. Ugye csak a két +1-nél kellett teljesíteni (lájkolása az oldalnak) és más semmi? Sosem tudom,hogy jól csinálom-e...

    VálaszTörlés
  2. @Moncsi: Igen, csak ennyit kellett. ;o)

    VálaszTörlés
  3. Teljesítve! Jaj, nagyon-nagyon szeretném! :)

    VálaszTörlés
  4. remélem mindent jól teljesítettem, nagyon örülnék a könyvnek :))

    VálaszTörlés
  5. én is jöttem, most olvasom az első részt - és imádom! :D

    VálaszTörlés
  6. Én is megcsináltam! :) :D
    (Gaál Vivien néven)

    VálaszTörlés