2010. augusztus 27., péntek

J.R. Ward: Síron túli szerető

Nos hát igen, nem éppen most olvastam a sorozat első részét. ;o) De amikor megláttam a könyvtárban a második kötetet, azonnal lecsaptam rá. Hülye fejjel nem vettem ki a 3.-at, pedig az is bent volt. :oS

J. R. Ward-ban nem csalódtam. Megint egy nagyon heves történetet hozott össze, forró ágyjelenetekkel, harcokkal.
Igazán nem is tudnám megmondani, hogy ez a rész vagy az előző tetszett-e jobban. Az első mintha forróbb lett volna, de ez pedig emberibb. Én bizony sírtam a végén. ...

Az első rész ott ér véget, hogy Wrath király lesz, és a testvériség vezetését Tohr veszi át.
Míg az első rész Wrath és Beth kapcsolatáról szólt, ez a rész az elátkozott Rhage és az ember Mary Luce szerelméről.
Rhage-t az Őrző 200 évre elátkozta, ebből még 99 év van az átok leteltéig, addig magában kell hordoznia a fenevadat, aki néha kitör belőle.
Mary Luce egy ügyvédi irodában dolgozik, és küzd a betegségével, leukémiás.
A testvériség tagjain kívül feltűnik 2 új szereplő, Bella a vámpírnő, aki Mary szomszédja, és a néma John, aki az átalakulás előtt áll. Mary nekik köszönhetően találkozik Rhage-al.
Természetesen a kapcsolatuk heves, szexi, mint ahogy az első részben is tapasztalhattuk. ;o)

És nagyon kíváncsi vagyok arra a része, ami Zsadist-ról fog szólni. Ha minden igaz, az lesz a következő kötet. ;o)

A Fekete Tőr Testvériség sorozat olyan, mint Susan Elizabeth Phillips Chichago Stars-os szériája. Abban egy focicsapat tagjainak, ill. hozzájuk közel álló emberkék szerelmi kapcsolatát taglalja egy-egy rész.
J. R. Ward sorozatában pedig egy vámpírcsapat tagjainak életét taglalja, akik felesküdtek, hogy megvédik a vámpírokat a rájuk vadászóktól.
Ugyanúgy a szerelem van középpontban, max. Ward-nál több az ágyjelenet. ;o)

Mary nagyon szimpatikus karakter volt.
Ami Rhage-t illeti. Igazából az ilyen nagydarab, izmos férfiaktól én "félek", úgyhogy nem dobogtatta meg a szívemet. De ami az ágyjeleneteket illeti. ;o) Huhú. De nem volt olyan izgis szerintem, mint az első részben. ;o)

Tartalom: 4
Megjelenés: 2009/2006
Eredeti cím: Lover Eternal

17 megjegyzés:

  1. Én még mindig várok a 3. részre a könyvtárban, mert azóta sem sikerült elcsípnem, hogy elolvastam ezt a kötetet, pedig akkor bent volt még a 4. is. :/ Tanultam belőle: következőre, ha bármi sorozat lesz, amivel kapcsolatban bizonytalankodom, de bent találom a többi részét is, kihozom mindet. :)
    Pedig már úgy olvasnám Zsadist történetét. ^^

    VálaszTörlés
  2. Nekem ez volt talán a kedvenc részem - bár elég egyenletes szinten vannak, ami a minőséget illeti. Nem is értem, hogy bírod ki, hogy ilyen sok időt kihagysz a kötetek között. Én egymás után faltam be az első 5 részt.;)

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. Mónika: És nálunk bent volt 4. is. ;o) Lehet, hogy délután felkapom Gyerkőcöt a hátamra és elrohanok a könyvtárba, hátha bent találom még a többit, csak ne essen az eső!

    Szanik: :o) Annyi jó könyvre hívjátok fel a figyelmemet, hogy egyszerűen nem tudok dönteni, mikor mit olvassak. Így amelyikbe belebotlom, az jöhet. :o)

    VálaszTörlés
  5. E kötet olvasása közben vált kedvencemmé az FTT sorozat. Vége nagyon megható volt. Ennél már csak a 3. rész szomorúbb, de ott végre feltűnik Rehv akinek nagyon vicces beszólásai vannak.

    Legizgalmasabb kötet egyébként Butché, Phuryé, Rehvé és Johné.

    Ezeknél már a történet is több szálon fog futni.

    Phuryétól már szex jelenetből is kevesebb lesz. :)

    VálaszTörlés
  6. Melyik rész fog Phury-ról szólni? Most azon agyalok, hogy vajon melyik nemhez is fog vonzódni. ;o)

    VálaszTörlés
  7. 6. Lesz a sorozatban olyan szereplő aki a saját neméhez fog vonzódni, de az nem Phury lesz. Nem akarom elárulni, hogy ki lesz az mivel már ismered.

    VálaszTörlés
  8. Hűűűű. És már olvashattam róla, és nem P.?! Ó, legalább a kezdőbetűjét súgd meg! Vagy e-mailben is megírhatod, nagyon kíváncsi vagyok. :o)

    VálaszTörlés
  9. Kezdőbetűje B. :)

    VálaszTörlés
  10. Na ne! Mikor olvastam, hogy "B", egy valaki ugrott be, de ő nem lehet, hisz ő M.-t szereti. Vagy mégis ő lenne az? Jaj ne!

    VálaszTörlés
  11. Nem Butch. Neki ott van Marissa. Arra a szereplőre gondolok aki a 3. kötetben szerepelt először.

    VálaszTörlés
  12. Egyrészt megkönnyebbültem, hogy nem Butch az, másrészt most bajban vagyok, mert a 3. részt ugyebár most olvastam, de nem esik le, kire is gondolhatsz. :oS

    VálaszTörlés
  13. Ha akarod elárulhatom a nevét. Rajta kívül még van egy szereplő aki már volt férfival régen, de annak női párja lesz.

    VálaszTörlés
  14. Blay.
    3. kötetben John iskolatársaként lép be a történetbe, innentől kezdve egyre többet fog szerepelni, főleg az 5. kötettől ahol már átesik az átváltozáson és felnőtt férfi lesz belőle.

    VálaszTörlés
  15. Így már rémlik, köszönöm! :o)

    VálaszTörlés
  16. Szívesen. Blayt egyébként a 6. kötetben kedveltem meg.

    VálaszTörlés