2016. augusztus 29., hétfő

Ti kérdeztétek (111.)- Vannak kiadók, akik könyveit elvből jobban/kevésbé szereted, mint a többi kiadóét?

Mi is a Ti kérdeztétek? Külföldi minta alapján a Musing Mondays mintájára kialakult rovat, mely során kérdéseket tehettek fel és ezek közül hetente egyre válaszolok.
Tavaly a rovatfrissítéseknek köszönhetően sok kérdés érkezett hozzám, így egyenlőre ezekre fogok válaszolni. De mindezektől függetlenül ne fogjátok vissza magatokat, az utánpótlásra szükség van. ;o) Így ha kérdeznétek, akkor bátran írjatok nekem ERRE az e-mail címre.

"Vannak kiadók, akik könyveit elvből jobban/kevésbé szereted, mint a többi kiadóét?"
(art3mis)

Amikor először olvastam a kérdést gondolkodás nélkül rávágtam, hogy nem. Aztán elkezdtem gondolkodni és leesett, hogy de-de, volt egy kiadó, akinek a könyveivel kapcsolatban fenntartásaim voltak, ez pedig az Ulpius volt a vége felé, amikor a silányabbnál silányabb erotikus könyveiket dobták a piacra 3-4.000 Ft-ért. Akkor az én szememben a kiadó nagyot zuhant, pedig sokáig nagyon kedveltem a kiadott könyveiket.
Más kiadó ezen kívül nem jut eszembe. Nyilván, ha valamelyik olyan műfajra van specializálódva, ami nekem annyira nem jön be, attól a kiadótól keveset olvasok, de ez nem a kiadó hibája egyszerűen csak azért van, mert az adott műfajt nem kedvelem. :o)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése