2016. március 21., hétfő

Ti kérdeztétek (88.)- Mit érzel, amikor egy könyvről a tieddel totál ellentétes véleményt olvasol?



Mi is a Ti kérdeztétek? Külföldi minta alapján a Musing Mondays mintájára kialakult rovat, mely során kérdéseket tehettek fel és ezek közül hetente egyre válaszolok.
Tavaly a rovatfrissítéseknek köszönhetően sok kérdés érkezett hozzám, így egyenlőre ezekre fogok válaszolni. De mindezektől függetlenül ne fogjátok vissza magatokat, az utánpótlásra szükség van. ;o) Így ha kérdeznétek, akkor bátran írjatok nekem ERRE az e-mail címre.

"Mit érzel, amikor egy könyvről a tieddel totál ellentétes véleményt olvasol?"
(Zsófi)

Semmi különöset. :o) Minden ember más, így törvényszerű, hogy nem lehet olyan könyv, ami minden ember tetszését egyformán elnyerné. Mások vagyunk, máshogy gondolkodunk, érzünk, más dolgokat szeretünk. Míg más rajong a sci-fikért, én igyekszem magamat távol tartani tőlük. Ettől még lehet nagyon jó és izgalmas az adott könyv, de egyszerűen az én romantikus lelkecskémnek ez a műfaj nem jön be. El kell mindenkinek fogadni mások véleményét. Felesleges bizonygatni az igazunkat és rávenni a másikat, hogy ő is érezze ugyanazt, mint mi és gondolja ugyanazt, mert ez a másságból fakadóan lehetetlen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése