2010. október 15., péntek

J. R. Ward: Életre keltett szerető- FTT.4.

"A Fekete Tőr Testvériség hat vámpír harcosból álló csoport, akik a fajt védelmezik. A testvériség szövetségese most élete legnagyobb kihívásával, valamint a kor legsötétebb gonoszával kényszerül szembenézni. Butch O’Neal természeténél fogva harcos. A nehéz életutat bejárt, egykori gyilkossági nyomozó az egyetlen ember, aki valaha is bebocsátást nyert a Fekete Tőr Testvériség belső köreibe. Ő azonban egyre nagyobb szerepet akar vállalni a vámpírok világában, és az alantasok ellen folytatott harcukban. Ha nem kaphatja meg a vámpír lányt, akit szeret, akkor legalább a testvérek oldalán akar harcolni… A sors azonban megátkozza azzal az egy dologgal, amire vágyik. Amikor feláldozza magát, hogy megmentsen egy vámpírt a gyilkosoktól, a háború legsötétebb hatalmának esik áldozatául. Haldoklik, ezért a testvériség Marissát hívja segítségül, hogy visszahozza az életbe, de talán még az ő szerelme sem elég ahhoz, hogy megmentse... "



Őszintén szólva, Butch karaktere sose hozott lázba, viszont Marissa az első részben annál jobban szimpatikusabb volt nekem. Kíváncsi voltam arra, hogyan fognak összejönni, milyen lesz a kapcsolatuk, mennyire heves.
Butchtól nem sok jóra számítottam, nem csak azért, mert ő az egyetlen ember férfi, hanem egyszerűen a világvégi karaktere annyira lehangolt, hogyha nem lehetett volna sejteni, hogy valami köze lesz Marissahoz, túlságosan kíváncsi se lettem volna a történetére.

Butch az, akit ember létére befogad a Testvériség. Amolyan "tökös legénynek" tűnő szereplő.
Marissa pedig Wrath "felesége" volt, amíg a király meg nem találta Beth-t.

Jó volt a történet, rosszabbra számítottam. ;o)
Ahogy észrevettem, a párok egyre háttérbe szorulnak. Míg az első rész, szinte csak Wrath-ról és Beth-ről szólt, fokozatosan érezni lehet, hogy egyre csökken a szerelmesek tere, és tágul a "körítés".
Volt benne minden: szenvedély, harcok, izgalom.

Ez a rész eléggé felkeltette az érdeklődésemet V. irányába. Kíváncsi leszek az ő részére, milyen lesz az a nő, aki meghódítja őt, és hogyan fog történni a dolog. ;o)

Tartalom: 4
Megjelenés: 2009/2007
Eredeti cím: Lover Revealed
Folytatás: Feloldozott szerető

Előző részek:
Éjsötét szerető
Síron túli szerető
Megsebzett szerető

És már játék is van a sorozathoz, íme. (katt a képre)

3 megjegyzés:

  1. Több vámpírosa könyvet is olvastam már, de eddig a Fekete Tör Testvériség sorozata tetszik a legjobban. Az 5. rész szól V.-ről. Később vannak olyan részek, amikor a 1-1 régebbi páros előtérbe kerül ismét.Ami kifejezetten tetszik minden részben, hogy ezek a kemény harcosok, hogyan változnak meg, amikor szerelembe esnek.

    VálaszTörlés
  2. Leginkább eddig Zsadistnál volt ez a változás nagyon érdekes.
    Nálam van már az 5. rész is, hamarosan nekiesek.

    VálaszTörlés
  3. Örülök, hogy tetszett. :)

    Amikor olvastam akkor nekem is ez a kötet volt a legjobb, főleg azért mert itt kezdett egyre több szálon futni a történet.

    VálaszTörlés