2018. november 9., péntek

1000 könyvről szóló vélemény a blogon!

Különösebben nem szoktam foglalkozni azzal, hogy épp mennyi könyvről írtam az oldalon, de minden hónapban, amikor elkészítem a havi összefoglalót, itt oldalt frissítem a számokat. ➤
Már akkor, mikor közzétettem az októberit és frissítettem 999-re, már akkor egy kicsit elméláztam itt a laptop előtt. 1 könyves bejegyzésre voltam az 1000-től.
Aztán közzétettem A budapesti nyakékről szóló szöszömet és elfelejtettem, hogy ez lett az ezredik bejegyzés. Pont twitteltem, amikor leesett, hogy TE JÓ ÉG! MEGVAN AZ 1000. KÖNYVES BEJEGYZÉSEM!

Majdnem 9 év és 1000 elolvasott könyv, 1000 bejegyzés erről.
Mindig amikor frissítettem a számokat, kellemes borzongás futott végig bennem, de ez valahogy teljesen más érzés. Annyira kerek! És annyira 4 jegyű! És eleve csak belegondolni a számba ... sok. Ezt akárhogy nézzük, de sok könyv. 
Vannak, akik az én koromban ennél többet olvastak már el, de vannak, akik szerintem élhetnek 100 évig is, de akkor se fognak ennyit elolvasni. Súlya van ennyi könyvnek bennem annak ellenére is, hogy eddig minimum 3000-et olvashattam el 9 éves korom óta, szóval ilyen téren fura, hogy pont az 1000-nél állok meg elmélázni. Tán azért, mert ennyi olvasást látok itt. Ennyinek van nyoma, nem csak bennem, hogy olvastam. Durva.  

Na, ennyi elég is az érzelgősségből, nem akarok jönni statisztikákkal, hogy ebből mennyi volt kellemes olvasmány és mennyi volt csalódás, de azt azért megjegyzem, hogyha jól számoltam ezek közül csak 51-et kedvenceltem. Bővebb statisztikával amúgy is jövök majd vagy az év végén vagy a blogszületésnapkor, majd visszanézem, hogy is szoktam csinálni, mert most nem is rémlik.😅


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése