2018. november 12., hétfő

A postás mindig kétszer csenget (54.)

Mi is az A postás mindig kétszer csenget?: Ez az esemény külföldi blogok mintája alapján indult. A résztvevő bloggerek hetente, havonta -kinek, hogy- beszámolnak egy-egy bejegyzésben arról, hogy az adott héten/hónapban milyen könyveket vettek, kaptak recenzióra, kölcsön, cseréltek, kölcsönöztek a könyvtárból, stb. 


A hónapban kénytelen voltam már könyvtárba menni, így landolt nálam A lányunk férje és a Kinek a lánya? Beleolvastam már mind a két könyvbe, de úgy érzem, hogy egyikőjük se fog nekem mostanság tetszeni, így szerintem olvasatlanul fognak visszakerülni majd.

Recenziós példány a Második esély és a Gőzkorszak. Az előbbinek az olvasását már be is fejeztem, kemény 1 nap alatt befaltam a hosszú hétvége során, ez szerintem mindent elárul róla. 😀 Az utóbbinak még folyik az olvasása, de eddig jónak tűnik. Eléggé lassú, vontatott, de kivételesen egyenlőre ez nem zavar.

A Briliáns barátnőm, Az új név története, valamint Az Auschwitzi tetováló saját szerzemény. Az elsőről már írtam ITT, a második rész olvasásának nagy hévvel kezdtem neki, majd ugyanakkora lendülettel abba is hagytam. Nem ment, nem tetszett.  A legutolsót viszont olvastam és nagyon tetszett, hamarosan írok is majd róla.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése