2017. április 29., szombat

Sarah MacLean: Tizenegy botrány egy herceg meghódításához

Eredeti címe: Eleven Scandals to
Start to Win a Duke's Heart
Kiadta: Könyvmolyképző (2016.)
Oldalszám: 414
Forrás: könyvtár
Értékelésem: 4

A csábítás kilenc szabálya 3.

A fülszöveg

„Egy botrány beláthatatlan következményekkel járhat…
Juliana Fiori éltető eleme a szenvedély.
Vakmerő, lobbanékony és csak úgy vonzza a bajt; ő aztán tényleg nem egy affektáló angolkisasszony. Esze ágában sincs megfelelni a társadalmi elvárásoknak: ami a szívén, az a száján, és ráadásul figyelemre méltó pontossággal céloz, amikor behúz valakinek.
Botrányos természete miatt kedvelt témája London fő pletykafészkeinek, és pontosan az a fajta nő, akit a jó hírnevét féltve őrző Simon Pearson, Leighton hercege a lehető legtávolabb szeretne tudni magától.
A férfi jól rendezett életébe legkevésbé a botrány hiányzik. Gúnynevén a Hencegő herceg szinte csak azzal van elfoglalva, hogy rangjához méltón feddhetetlen maradjon és a titkai ne kerüljenek nyilvánosságra. Ám amikor egy késő este felfedezi a kocsijában rejtőzködő Julianát, akkor minden, számára kedves dolgot kockára téve megfogadja, hogy leckét ad jólneveltségből a zabolátlan szépségnek.
Julianának azonban más tervei vannak: csak két hetet akar, hogy bebizonyítsa, még egy rendíthetetlen nyugalmú herceg is a mindent elsöprő szenvedély rabjává válhat.”

Hogy tetszett?

És igen, végre kimondhatom, hogy befejeztem egy újabb sorozat olvasását. Nagyon büszke vagyok magamra. Az igaz, hogy elég sokáig olvastam ezt a kötetet, mielőtt befejeztem volna több más könyvet is elolvastam, így nem tudom azt írni, hogy maximálisan magával tudott sodorni, de ettől függetlenül amikor olvastam, akkor kellemes olvasmány volt. Ha összességében nézem a 3 kötetet, akkor tán ez sikerült a leggyengébbre, de így se lett vészes.
Kellemes, humoros, jó kis történelmi romantikus volt.
Ha olvastátok már az előző 2 kötetet, akkor ne hagyjátok ki ezt sem, ha pedig még nem kezdtetek neki a trilógiának és kedvelitek az aranyos történelmi romantikusokat, akkor nektek készült a trilógia.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése