2011. december 28., szerda

Karácsonyi örömködések

Véget ért az ünnep, igazán még magamhoz se tértem. Hol ide- hol oda rohantunk ünnepelni, fáradt, nyűgös vagyok már és úgy érzem, hogy kidurranok (átok reátok karácsonyi sütik!). Ugyanakkor meg valahogy olyan rossz is, hisz mennyit készülünk, várunk erre az ünnepre, aztán tessék egy szempillantás alatt véget is ért.

27-én, amikor végre hazaestünk a "körutunkból" és eljutottam az e-mailek olvasásáig, kíváncsian nyitottam meg az egyiket, majd pedig hamarosan a meghatottság vette át a kíváncsiság helyét. Nem tartozom azon bloggerek közé, akiket az olvasóik elárasztanak kommentekkel, így mindig nagyon kedves a szívemnek, ha pozitív visszajelzést kapok. Ez a bizonyos e-mail pedig a szívemig hatolt. Ugyanis az egyik kedves olvasója a blognak (aki végig névtelen maradt az e-mail során, így igazán nem is tudom kinek köszönhetem meg) meglepett ezzel a nagyon szép fejléccel. Még mindig nagyon meg vagyok hatódva, hogy valaki időt és energiát fektetett abba, hogy meglepjen vele, köszönöm szépen "Kedves névtelen e-mail íróm"! :o)




Nagy-nagy örömömre könyvek is kerültek a fa alá.

Ezzel a csomaggal Mónika lepett meg galád módon, aki nagyon jól érezte, hogy odáig leszek a könyvért. Már ki is végeztem, hamarosan írok róla. ;o) A csoki finom volt, a karácsonyfadíszek a fán csücsülnek, az SK könyvjelző pedig számomra újabb telitalálat, ugyanis abban mindig hiányt szenvedek. Egyszerűen felszívódnak a lakásban, aztán előkerülnek ki tudja mikor olyan titkos helyekről mint a játéktárolóból, ágy alól vagy a kedvencem: a liszt mögül (ki a fene tette oda?). Az pedig, hogy saját kezűleg készültek *repes kis szívem* ... köszönöm!




Ezeket az ajándékokat pedig a molyos karácsonyozás során kaptam @msrados-tól, aki volt olyan "szerencsés" és engem "húzott". ;o) A 15-ös kívánságlistám bőven adhatott neki okot a gondolkodásra, végül A Szent Johanna gimi 2. része mellett döntött, aminek nagyon örültem, hisz az első is kedvenc lett. Ráadásul meglepett 2 Szent Johannás könyvjelzővel és egy naptárral is, amiket csak 1 helyen tudott beszerezni, de elment oda értük nekem. *újabb meghatódottság* Köszönöm!




Ez a 2 könyv pedig a Párom Jézuskájától futott be. Mivel már olvasom Fábián Janka történetét, így meg merem előre súgni, eddig nagyon kedvencnek tűnik az írónő története. ;o)

5 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy ilyen szép, olvasmányos ajándékokban gazdag karácsonyotok volt!

    Nálunk is telitalálat lett az a bizonyos könyv, L. teljesen odáig volt örömében tőle! :)Nem csodálom amúgy, hogy dícsérik, nekem is tetszik, pedig nem áll túl közel hozzám a téma. :D

    Anyumnak is nagyon tetszett a meglepetésem; szóval az angyalkák nagyon jó ötleteket súgtak... :)

    Írok emailt is, amint magamhoz térek a nagy ellustulás közepette.

    Puszi

    VálaszTörlés
  2. Örülök, hogy nálatok is jól telt akkor, majd írj, ha lesz időd, energiád! :o)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó lett a fejléc! :)
    Ismerős ám ez a könyvjelző eltűnés! Én most takarításnál vagy 5 mindenféle cetlit, könyvjelzőt szedtem ki éppen csak elkezdett könyvekből. Volt köztük olyan is, amit egyszer emléknek tettem félre, aztán jobb híján ezt raktam a könyvbe, most meg hogy előkerült, meglepődtem, hogy jé ez még megvan! :)
    Örülök neki, hogy sikerült jó könyvet választanom! ;) Mindjárt el is olvasom, hogy mit írtál róla!

    VálaszTörlés
  4. Egyébként a múltkor kiegészítettem ezt a bejegyzésem: http://olvasok.eu/blog/karacsonyra-kaptam-2011/ ;)

    VálaszTörlés
  5. Akkor már tudom, hogy legközelebb ne felejtsek el könyvjelzőt küldeni neked. ;oP

    VálaszTörlés