2010. február 8., hétfő

Mert

jófej vagyok, ezért még ma visszavittem a könyvet a könyvtárba, hogy minél hamarabb megkapja aki utánam vár rá. ;o) (Na jó, nem csak ezért, de a többi egyelőre titok.)
Persze, ha már könyvtárban vagyok, hiába van még nálam 2 könyv, egyszerűen nem tudtam megállni, hogy azért ne nézzek körül, hátha találok valami kincsecskét. ...
Gyerkőc vígan rohangált, nézelődött a polcok között, Apa utána, én pedig pár percre kizártam a külvilágot. ... És igen! Beléjük botlottam. :o)



Sőt, ott szemezett velem Iain Banks A darázsgyár-a is, de biztosra vettem, hogy esélyem sincs időre azzal is végezni, így a következő alkalomig könnyes búcsút vettem tőle.

De még mindig Elizabeth Adler-től olvasom a Toszkánai nyár c. regényét. Nagyon tetszik, bejön a romantikus stílusa, kis könnyed olvasmány, ami a Hívj be! után jól is "esik". ;o) ...
Tisztára könyves blog lesz a végére ez a blog. ;o) Délután esett le, hogy az egyik bejegyzésnél a szám után nem azt írtam, hogy "bejegyzés", hanem hogy "fejezet". :o)

8 megjegyzés:

  1. Szióka! Sikerült... :)
    Szóval a horrorokat nem, de Elizabeth Adlert nagyon szeretem! Főleg a Toszkánai nyárt...
    Pusza nektek.

    VálaszTörlés
  2. Igen, nekem feltűnt h "fejezet"-et írtál egyszer :)
    Pont akartam kérdezni vmikor h Gyerkőc is megy veled könyvtárba? Én a kisleányom sosem merem elvinni, félek h rombol :))) na majd egyszer teszek egy kísérletet...

    VálaszTörlés
  3. Ebédszünetben kiszaladtam a könyvtárba, sajnos nem találtam a Hívj be! c. könyvet, de az egyik polcon ott virított Cecelia Ahern könyve, így elhoztam. (5 másik könyvvel együtt :)) A lakásvásárlás, költözés közben lejárt olvasójegyemet nem hosszabbítottam meg egészen mostanáig, már szabályos elvonási tüneteim voltak (bár ez idő alatt újraolvastam az összes Harry Pottert), most alig várom, hogy hazaérjek és bekucorodjak az ágyba. Nagyon szeretek olvasni, az egyetlen nehézség benne az, amikor el kell döntenem, hogy melyik új szerzeménnyel kezdjem. :)

    VálaszTörlés
  4. Anita: Örülök, hogy itt vagy. :o)

    koalány: :o) Bizony, jön velem. Már kicsiként is cipeltem magammal, csak akkor még felkötve. ;o)

    Leonine: Jó olvasást akkor! Milyen könyveket vettél ki? ;o)

    VálaszTörlés
  5. A mai szerzemények:
    Jane Green: Nők városa (ezt már el is kezdtem)
    Catherine Barry: Ásó, kapa, nagyharang
    Suzanne Finnamore: Különös eljegyzés
    Cecelia Ahern: Ahol a szivárvány véget ér
    Az ágyas (ennek nincs feltüntetve a szerzője)
    Anita Shreve: A víz súlya

    Sajnos nincs olyan közel a könyvtár a munkahelyemhez, hogy még a hosszas válogatás is beleférjen az ebédidőbe, így most többnyire a borítók/címek alapján döntöttem, kb. 5 perc alatt kapkodtam le a polcokról mindent, ami hirtelen megtetszett. De azért remélem, jók lesznek.

    VálaszTörlés
  6. A Nők városát már olvastam, jó kis történet. :o) (meg a Férfiak ill. az Anyósok városa is.)
    Én ma az Ahol a szivárvány véget ér-nek kezdtem neki, aranyos. :o)

    VálaszTörlés
  7. Sejthettem volna, hogy nem tudok neked újat mondani. :) Egyelőre még csak a munkába menet-jövet tudtam olvasni a könyvet, csak 88 oldalt olvastam belőle, de már kezd kibontakozni, nekem is úgy tűnik, jó lesz. :) Megnéztem, miket írt még az írónő, és van már Esélyek városa és Hiúság városa is.

    VálaszTörlés