2016. július 24., vasárnap

Az idei nyár kedvenc olvasmánya nyereményjáték

Ezennel újabb nyereményjáték veszi kezdetét a blogon, kicsit más módon, mint ahogy eddig megszokhattátok. ;o)

A nyereményjáték neve nem véletlenül "Az idei nyár kedvenc olvasmánya", ugyanis 2 feltétele van a játékban való részvételnek:
  1. küldj egy fényképet az alábbi e-mail címre (konyvesem@gmail.com) az idei legjobb nyári olvasmányodról. De a képen ne csak egy borító szerepeljen, hanem tegyétek azt nyárias környezetbe! Szerepelhetsz akár te is rajta vagy csak a könyv és a hely (Balaton part, strand, stb. csak köze legyen a nyárhoz), mindenki fantáziájára bízom a kép elkészítését. Viszont! Azzal is tisztában kell lennetek, hogy a képek közül válogatni fogok és több meg fog jelenni a nyertes kihirdetésekor a bejegyzésben.
  2. a második feltétel az, hogy aki részt vesz a nyereményjátékban az vállalja, hogy a könyv kézhezvétele után készít magáról és a könyvről is egy fényképet, elküldi a fenti e-mail címre, amit aztán megjelentetek az oldalon is.

A sorsolás nem azon múlik, hogy ki készítette a legjobb fényképet, egyszerűen csak a szerencsén múlik majd. Papírlapokra írom majd fel a jelentkezők nevét és úgy húzok majd ki egyet.
Mivel a legjobb nyári olvasmányról van szó és a legjobb az egyet jelent, így mindenki csak 1 fényképpel "nevezhet". ;o)
És mit lehet nyerni? Egy példányt a Szellemek a fejben-ből, melyet postai úton juttatok el a nyertes részére. A fényképeket 2016. szeptember 2-ig várom, sorsolás szeptember 3-án. :o)

Várom a képeket!

Forrás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése