2016. január 25., hétfő

Ti kérdeztétek (80.): Mi a célod a blogod vezetésével? Konkrét okkal kezdtél bele az egészbe, esetleg érdekelt a körülötted élők véleménye? Ők is olvassák a blogodat?

Mi is a Ti kérdeztétek? Külföldi minta alapján a Musing Mondays mintájára kialakult rovat, mely során kérdéseket tehettek fel és ezek közül hetente egyre válaszolok.
Tavaly a rovatfrissítéseknek köszönhetően sok kérdés érkezett hozzám, így egyenlőre ezekre fogok válaszolni. De mindezektől függetlenül ne fogjátok vissza magatokat, az utánpótlásra szükség van. ;o) Így ha kérdeznétek, akkor bátran írjatok nekem ERRE az e-mail címre. 

"Mi a célod a blogod vezetésével? Konkrét okkal kezdtél bele az egészbe, esetleg érdekelt a körülötted élők véleménye? Ők is olvassák a blogodat?"
(Vajda Kitti)

Konkrét célom kezdetben nem volt a blog vezetésével, csak szerettem volna egy helyet, ahol vezethetem az olvasmányélményeimet. Aztán persze ahogy ennek lennie kellett, jött bennem a vágy, hogy másokat is rá tudjak venni egy-egy könyv elolvasására, hassak rájuk. Így a célom ma már azon kívül, hogy a saját magam örömére, kikapcsolódására leírom az olvasott könyveimről a véleményeimet, hogy hassak az olvasókra, ösztönözzek az olvasásra, kedvet hozzak egy-egy könyv elolvasásához, népszerűsítsem az olvasást, stb. :o)

Nem titok a környezetemben, hogy blogot vezetek, de nem is tájékoztatok mindenkit erről. A szűk környezetem természetesen tudja, de azért nem híresztelem és tetováltatom magamra, hogy én szerkesztem a Könyvesem blogot. ;o)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése