2015. október 18., vasárnap

Lakatos Levente: Feltörő ösztönök

Kiadta: Magánkiadás (2015.)
Oldalszám: 40
Forrás: szerző
Értékelésem:

Szigor #2

Miután befejeztem a Megrepedt álarc olvasását, kínomban a hajamat tudtam volna tépni amiatt, ahogy a szerző abbahagyta a Szigor első részét.
Nagyon kíváncsian vártam a folytatást és nem csalódtam a Feltörő ösztönökben sem. Izgalmas, heves olvasmány volt, egy kicsit más, mint az első rész.

A Megrepedt álarcban Liza és Igor erotikus kapcsolatba bonyolódik, majd a végén jön a döbbenet: a férfi rájön arra, hogy a nő nem más, mint az "ellenség" menyasszonya. Vajon ezzel az aduásszal mit fog kezdeni? Kiteríti a lapjait ország-világ előtt vagy pedig macska-egér játékba kezd Lizával?

A Feltörő ösztönök cím nagyon találó. Igor nem árulja el Liza titkát, de pusztán csak azért, mert nagyon vágyik a nőre és próbálja ezt a saját oldalán felhasználni. Alkut ajánl neki: hallgatást, cserébe az együttlétekért. A kérdés csak az, hogy Liza belemegy-e ebbe? És ha esetleg igen, akkor mi lesz az egésznek a vége?
Levente nem hazudtolta meg önmagát most sem, megint olyan pillanatban fejezte be ezt a részt, hogy kínomban újra tépni szerettem volna a hajamat. Tudjátok, mint amikor épp egy krimit néztek, pont kiderülne, hogy ki a tettes, aztán benyomnak egy reklámot a TV-ben. Pont ilyen érzésem volt befejezve az olvasását.

Most a történetet Igor szemén keresztül látjuk leginkább. Legutóbb úgy éreztem, hogy Liza a kidolgozottabb karakter amiatt, mert ő volt a figyelem középpontjában, Levente most változtatott ezen. Megmutatta, hogy Igor karaktere is jól fel van építve és most őt tette a középpontba. Hogy szimpatikus szereplő-e? Fura, mert az egyik felem azt mondja, hogy nem kéne annak lennie, meg alapjáraton nem jönnek be az egymást használós, csak a szexualitásra épülő kapcsolatok, ugyanakkor mégis kezd egyre szimpatikusabb szereplő lenni.
A cselekmény bár most is heves, de máshogy. Érezni lehet a szexuális feszültséget a főszereplők közt, de valahogy az egész más, mélyülést kezdtek érezni. 

Nagyon kellemes olvasmány volt az összesen 40 oldalas kis rész, csak ajánlani tudom azok figyelmébe, akik szeretik a romantikus, erotikus műfajt. Ha olvastátok a Megrepedt álarcot, akkor ne hagyjátok ki a folytatást sem, ha pedig még nem olvastátok, akkor mire vártok? ;o)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése