2012. június 3., vasárnap

In My Mailbox (3.)- A postás mindig kétszer csenget

Mi is az az In My Mailbox?: Ez az esemény Kristi blogjáról indult. A résztvevő bloggerek hetente, havonta -kinek, hogy- beszámolnak egy-egy bejegyzésben arról, hogy az adott héten/hónapban milyen könyveket vettek, kaptak recenzióra, kölcsön, cseréltek, kölcsönöztek a könyvtárból, stb. Majd pedig linkelik a bejegyzésüket Kristi aktuális bejegyzéséhez.

Nagyon szeretek Gyerkőcömmel könyvtárba járni. Igazi délelötti program felpattanni a buszra (persze körjáratra, mert imád buszozni), aztán lekászálódni róla, a napsütésben elsétálni a könyvtárig (legalábbis eddig szerencsénk volt, mert a hónapban mind két alkalommal nagyon szép napsütéses idő volt), ott bóklászgatni, nézelődni, majd miután mind a ketten feltankoltunk, elnyalunk egy-egy gombóc fagyit, nézelődünk a városban és hazabuszozunk.
Ebben a hónapban is kétszer tettük meg az utat. Először a hónap elején, majd pedig a vége felé.

forrás: könyvtár
Először az Anne otthonra talál, A szeretőm a First Lady és az Érzelmi biztonság landolt a kosárban.
Az Anne otthonra talál hihetetlen édes olvasmány volt. Filmben már láttam a minisorozatot, nagyon szerettem gyerekkoromban, így sort kellett kerítenem rá könyvben is. Főleg, hogy tavaly csupa jót olvastam könyves berkekben a sorozatról. A szeretőm a First Ladyről már írtam is. Ami meg az Érzelmi biztonságot illeti, ... hát. Most először találkoztam Vekerdy munkájával, de őszintén szólva nem fogom összetörni magamat, hogy olvashassak még tőle valamit.
A második fordulóban kivettem az Anne az élet iskolájábant, Joséphinet és a Jégviráglányokat.
Gondolom az Anne otthonra talál után nagyon nem kell megmagyaráznom miért is vettem ki a sorozat második részét. ;o) A Josephine-re rég óta fájt a fogam, bízom abban, hogy jó könyv lesz. A Jégviráglányok. ... Mónika, csak miattad! :oP

Az utóbbi hónapokban nem mondhatnám, hogy feltankoltam recenziós könyvekkel, de ebben a hónapban összejöttek.

forrás: kiadók (recenzió)
Könyvmolyképző Kiadó
Egmont Kiadó
Ciceró Könyvstúdió
GABO Kiadó
Playon Magyarország KFT
A Könyvmolyképző Kiadótól futottak be elsőnek a könyvek: Stray, Soulless, The Awakening (Az ébredés). A Stray-ről már írtam, a másik kettő még hátravan.
Aztán megérkezett az Egmont Kiadótól a Megbűvölve és az Angyali szárnyalás, az utóbbiról írtam is már.
Az egyik vizsganapom után elmentünk egy kedves könyves bloggerinával a Ciceró Könyvstúdióba, ahol megkaptam a Crossed-et és A beavatottat. Jelenleg A beavatottat olvasom. Utána pedig átsétáltunk a GABO Kiadóba. Tőlük pedig az Április utat kaptam, amit már olvastam, hamarosan jön a bejegyzés is róla és a Pokoli csókot.
A hónap utolsó napjaiban pedig befutott a Playon Magyarország KFT-től a Vaják.

Szóval a nyárra el vagyok látva olvasmányokkal, majd még a könyvtár nyári szünete előtt szedem össze a túlélő csomagot, addig szerintem végzek a 3 könyvükkel is. ;o)

3 megjegyzés:

  1. Az Anne sorozatot kiskorom óta imádom, nagyon jó könyvek. Jó szórakozást kívánok hozzá! :)

    VálaszTörlés
  2. Szerintem tetszeni fog neked a Jégviráglányok! :P De ha nem, akkor előre is bocsiiii. :)
    Az Anne sorozatot én is nagyon szeretem, de csak az első három részt. A többiben sok az ismétlés, így azok nekem annyira nem jöttek be.

    VálaszTörlés
  3. Pazsuka: köszönöm, remélem jó lesz, filmben nagyon szerettem. :o) Pár éve láttam az új részeket is, de azok nem tetszettek már annyira. :o(

    Mónika: ha nem tetszik, majd tudom kit keressek. :oP

    VálaszTörlés