2018. szeptember 8., szombat

Augusztusi összefoglaló

Forrás
Július végén megtörtént végre a költözésünk, ez az oka, hogy idén nyáron a blog nem nagyon frissült. A költözés, hogy mikor fog végre lefutni a papírozás, mikor vehetjük végre birtokba, aztán a saját ízlésünkre való átalakítása, majd a költözés, aztán megtalálni mindennek a helyét ... minden energiámat leszívta, egyszerűen a könyvek felé se néztem. Júliusban és augusztusban egy könyvnek az olvasását se fejeztem be, pedig nekikezdtem többnek is. Egyik se tudott igazán ellazítani és elterelni a figyelmemet.
Ugyanakkor pár napja vettem észre, hogy újra megjött a kedv. Tán azért is, mert a belső munkálatokkal már végeztünk a házban, beköszöntött a hűvösebb idő, nagyon kint se tudok így mit csinálni, beszorultunk a házba és a hűvösebb idő meghozza a kedvet az esténkénti bevackolódáshoz és legalább az alvás előtti pár oldal elolvasásához. 😊

Amiket jelenleg olvasok

Több olyan könyv olvasását is abba hagytam, melyek hónapok óta nem csúsztak már. Jelenleg ennek a 4 könyvnek az olvasása van folyamatban és nagyjából mind a 4-nél ugyanott tartok. 😃
Felváltva olvasom esténként A budapesti nyakéket és A tökéletes párt. Mind a kettő tetszik éppen, bár mind a kettő eléggé más is.
A tetőtérben, a gyerekek szobájánál van a Toronyház, így ha épp fent vagyok a Kicsivel és van rá lehetőségem, nincs szüksége rám, eljátszik, akkor olvasom a Toronyházat.
A nép szolgálatában és a Visszhangok szimfóniája napközben szokott előkerülni, amikor a Kicsi alszik és nincs semmi más dolgom. 

Blogélet a hónapban

A statisztika érdekes módon havi szinten több látogatót mutat, mint olyankor, amikor rendszeresen írtam. Ki érti az okát? 😅
A legnépszerűbb bejegyzés a moly TOP10- július volt, könyves téren pedig továbbra is Tomor Anita: Helló ​újra, kedves exem! c. könyve.
A legtöbben itthonról, az USA-ból és Romániából kattintottatok az oldalra a hónapban.
Vicces keresőkifejezéssel nem tudok szolgálni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése