2013. december 8., vasárnap

Új sorozat magyarul: Szeretni valakit

A sorozat: Someone to Love/ Szeretni valakit

Könyv #1: Szeretni valakit | Műfaj: NA, erotikus
Itthon kiadja: Ulpius-ház Könyvkiadó | Megjelent
ITT írtam róla
"Mi történik, amikor két ember, aki nem hisz a szerelemben, őrülten egymásba esik úgy, hogy azt életükben elképzelni sem tudták? Vonatszerencsétlenség.
Amikor a húszéves Kendall Jordan átkel az országon a Garrison egyetemre, az utolsó dolog, ami eszébe jutna, egy egyéjszakás kaland. Sajnos az elbűvölő Cruise Elton pontosan ezt kínálja neki.
Kendall már régen ráébredt, hogy a szerelem illúzió, amely nem tart örökké, és ezt Cruise is teljes mértékben osztja - valami a lány lelkében mégis azt súgja, hogy szőröstül-bőröstül magának követelje a fiút. Ezért azután maga is szeretne részt venni a játszmában, és azt javasolja, hogy Cruise tanítsa ki őt a Garrison egyetem női playboyának szerepére.
Közben feltámadnak az igazi érzelmek, és sem Kendall, sem Cruise nem tudja, miképp kezelje ezeket. Minden, amiről úgy képzelték, hogy tudják, megváltozik akkor, amikor megtalálják egymásban azt, akit szeretni kell."

A sorozatról:

A sorozat első része tavaly, a második pedig jövőre fog megjelenni angolul. Eddig a Goodreads alapján több, mint 12.400-an értékelték, és jelenleg 3.76 az értékelése.
A második rész Kendall bátyjáról fog szólni.

A szerző:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése