2016. április 11., hétfő

Ti kérdeztétek (91.)- Milyen séma szerint rendezed a könyvespolcod?

Mi is a Ti kérdeztétek? Külföldi minta alapján a Musing Mondays mintájára kialakult rovat, mely során kérdéseket tehettek fel és ezek közül hetente egyre válaszolok.
Tavaly a rovatfrissítéseknek köszönhetően sok kérdés érkezett hozzám, így egyenlőre ezekre fogok válaszolni. De mindezektől függetlenül ne fogjátok vissza magatokat, az utánpótlásra szükség van. ;o) Így ha kérdeznétek, akkor bátran írjatok nekem ERRE az e-mail címre.

"Milyen séma szerint rendezed a könyvespolcod?"
(uborka)

Most eléggé helyszűkében vagyok ami a könyvespolcokat illeti, így kicsit felborult az a féle rend, melyet szeretek a saját könyvespolcomon alkalmazni.
Egyrészt a sorozatokat mindig egy helyre teszem, természetesen sorrendben.
A nem sorozatokat pedig ha nem tudom témakör/műfaj/szerző szerint csoportosítani, akkor teljesen egyszerűen magasság szerinti sorrendbe teszem őket.
Mint ahogy említettem, a helyhiány miatt káosz uralkodik és egyedül jelenleg a könyvespolcaimon csak az utolsó szabály érvényesül: magasság szerint vannak a könyvek és ennyi. De ha több helyem lenne, akkor napokig el tudnék azon agyalgatni, hogyan is helyezzem el őket. ;o)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése