2013. szeptember 8., vasárnap

Katee Robert: Rossz ágy, jó pasi

Tudom, kezdek már nevetséges lenni azzal, hogy feszt lehúzom ezeket az erotikus könyveket, de ennek ellenére mégis falom őket, ez van. Kedvelem ezt a műfajt és az egész erotikus mizéria előtt is kedveltem, így én valamilyen szinten örülök annak, hogy el vagyunk látva ezekkel a történetekkel. A problémám a minőséggel van. Ugyanakkor amikor megjelenik egy újabb ilyen könyv, érzem, hogy ki fog akasztani, de hörcsög módjára mégis tudni akarom, hogy miről szól. Így került a kezembe a Rossz ágy, jó pasi. Sokat nem tudtam róla, csak a műfaját, ennyi elég is volt.
Egyáltalán nem voltak elvárásaim, sőt, a legrosszabbra készültem fel. Hogy a szereplők végigkufircolják a történetet, cselekmény óneász, karakterábrázolás szintén semmi, de mégis nekikezdtem, mert kíváncsi voltam.

Elle egy műteremben dolgozik és totál odáig van a főnökéért, Nathanért. Az írónő nem lacafacázott az előzményekkel, az első oldalon belevágott a sűrűjébe. A fiatal nő elhatározza, hogy végre a tettek mezejére lép. Beszerez egy szexi fehérneműt, egy éjszaka pedig meglepi a főnökét. Buján bemászik az ágyába, a pasi azonnal kapható a dologra, de mielőtt a bumm bele megtörténne, kiderül, hogy az emberünk nem is Nathan, hanem egy idegen, tetkós, izmos, szexi állat. Elle persze totál összezavarodik és hazarohan.
Aztán kiderül, hogy az illető nem más, mint Nathan öccse (vagy bátyja. A lényeg, hogy a fordítás kriminális, hol az öccse, hol a bátyja, hihetetlen, hogy ilyen hibákkal képesek voltak kiadni egy könyvet.), akinek bizony bejött a fehérneműs csajszi. Így teperni kezd és Elle is hamar beadja a derekát, de naná, hogy a vége előtt lesz egy kis félreértés. ...

Azt kell, hogy mondjam, nem rossz a történet. Persze nem is fogom isteníteni, de egy erős közepes. Annak ellenére, hogy a karakterek totál nincsenek kidolgozva, a cselekmény egy rigófütty, de mégis. Olvastatta magát, kellemes volt, olyan kis könnyed. És nem kimondottan erotikus. Nekem inkább hajlik a romantikus regény felé, amiben egy kicsivel több a szexis jelenet. De számomra nem volt egyértelműen erotikus regény.
Ami igazán kiverte a biztosítékot, az a fordítás. A hol öccse, hol bátyja dolog nagyon zavaró volt. Ez egy tipikusan olyan történet, amiben inkább a fordítás a zavaró.
A borító pedig totál nem stimmel, mivel az állatunk totál ki van tetoválva, ez a pasit meg "hót tiszta". Igazán egy tetkós fazont illeszthettek volna a borítóra.

_______________
Eredeti címe: Wrong Bed, Right Guy (2012.)
Kiadta: Ulpius-ház Könyvkiadó (2013.)
Oldalszám: 366
Sorozat: Come Undone #1
Ára: 3499
Forrás: kölcsön kapott
Értékelésem:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése