2013. szeptember 17., kedd

Új sorozat magyarul: A halál szépséges szolgálólányai-trilógia

A sorozat: His Fair Assassin/ 

A halál szépséges szolgálólányai-trilógia

Könyv #1: Gyilkos kegyelem | Műfaj: történelmi, krimi (?)
Itthon kiadja: Maxim Könyvkiadó | Megjelent
"A fiatal Ismae-t, akit a halál istenének szolgálói képeztek orgyilkosnak, a bretagne-i udvarba viszik, hogy teljesítse küldetését. Ismae azonban azt tapasztalja, hogy nincs felkészülve; nemcsak az intrikák és árulások játszmáira, hanem a lehetetlen választásra sem, amelyben pedig döntenie kell. Mert hogyan tölthetné ki a Halál bosszúját egy olyan emberen, aki – bármennyire küzdött ellene – meghódította a szívét?
Veszélyekkel teli történet: intrikák, mérgek, szeszélyek; de végül megmutatkozik a helyes út?"

A trilógiáról:

A trilógiának jelenleg két része jelent meg angolul. Az első 2012-ben, a második 2013-ban, a harmadik pedig jövőre van betervezve.
A Goodreads értékelései alapján, az első két kötet nagyon pozitív visszajelzéseket kapott. A Grave Mercy-t jelenleg, több, mint 22 ezren értékelték, majdnem 4 csillagosra. A Dark Triumph-t már kevesebben, jelenleg 4.600-an, de vegyük bele a pakliba, hogy csak áprilisban jött ki. Az értékelése viszont eddig 4.25.

Angelika blogján olvashattok már a könyvről.► ITT

A szerző:

2 megjegyzés:

  1. Gyönyörű borítója van a könyvnek, de engem valahogy nem hozott lázba. De majd kíváncsi leszek, neked hogy tetszett :)

    VálaszTörlés
  2. @zakkant: Szép a borítója, de igazából nekem annyira nem jött be. Mondjuk az is igaz, hogy most bele vagyok szerelmesedve a Halhatatlan II. részének hazai borítójába. ;o)
    A fülszövege bejövős, de még nem az a kategória, amiért azonnal megrohamoznám a webáruházakat. Egyszer el fogom olvasni, de nincs annyira a listám élén. ;o) Inkább a Gyönyörű sorscsapás folytatása. :oP

    VálaszTörlés